Wednesday, September 28, 2011

BE LaGi....

Alhamdulillah dapat lagi BE untuk bulan ni. BE kedua untuk bulan ni. Ada orang pertikaikan bahawa trafik blog yang tinggi tak menjamin dapat BE. Tu memang aku akui sebab blog aku nye UV sepanjang zaman pon still tak mampu lawan UV harian certain bloggers. Nak sebut kat sini pon segan. Hahahaha....

*BE kedua bulan ni Shell FuelSave Day*

Tapi rezeki tak ke mana sebab ianya memang dah dicatat oleh ALLAH ke atas kita sebelum kita lahir lagi. Banyak cara nak dapat BE & kadang-kadang ia datang tanpa kita duga. Doa la selalu. Insya-ALLAH ada la tu. Tak kisah la dapat berapa nanti kan. Yang penting dengan adanya BE, leh la tambah sket duit dari blogging ni.

10 comments:

adLYNNa's said...

be tu amende?

aReLaN said...

be tu buffered earnings la kak lynn oi.

nurfauzi said...

Encik Nuffnang masih tidak mahu sedekah BE kepadaku..

mazrul ramzi mokhtar said...

Wah..tahniah! Leh jadi contoh ni..:-) Sy br start berblog bulan ni n akn cuba utk rajinkan diri..

aReLaN said...

mazrul->thanks.rmi lg contoh yg lagi baek.hdup ini stu proses pembelajaran berterusan.

aReLaN said...

fauzi->nnt ade la tu.dpt BE tak semestinya leh dpt duit byk mne pn.depends on many aspect la nk dpt lbih thru BE tu

adLYNNa's said...

nk wat gane wes?

aReLaN said...

kak lynn->mg ado iklan nuffnang kt blog x??klu ada ok la.tgg je smpi terpilih.ak sndri pn xtau sgt psl kriteria pemilihan utk iklan BE dr nuffnang tu.

EARNIC said...

bila laaa aku nak dapat BE ni..

aReLaN said...

earnic->ala,nnt dpt la tu.tgg mse je sme tu.