Monday, June 29, 2009

icHiKoH MaLaYsia......

Akhirnya, result interview Ichikoh Malaysia diterima. Keputusan 「合格」 atau dalam bahasa melayunya LULUS. Syukur ke hadrat ILAHI. Walaupun aku bercadang untuk stay lebih lama kt Jepun ni, tapi disebabkan job hunting yg tak berapa menjadi tatkala kelembapan ekonomi dunia skang ni, satu keje pon ak tak dapat lg.



Kalu ini rezekiku dan jalan yg Engkau tetapkan untukku YA ALLAH, aku terima nya dgn penuh rasa syukur & taat. ALHAMDULILLAH.....

14 comments:

Allenali said...

OMEDETOU~

shAhIdA mIdi said...

omedetou!

Rajulussalim said...

wah..alhamdulillah!
tumpang gembira je, ble nak buat kenduri kesyukuran?
;p

kyo_9 said...

mantap..
walaupon ak xde keter buat masa nih.. tp ak dah tau ape yg akan ak mintak tlg kt ko di masa akan datang.. hahahaha

mr D said...

kat ner tuh??kalo shah alam,,sewa TBP aaa...kouhai2 ramai comel...hehehe

aReLaN said...

sheera->time kasih.ko nye idea la ni srh blnje fatin.bijak2.

sha->arigatou na.

karna->kenduri???ko sapot la.

saido->ko nk ak design ko nye lampu keta ke???hahaha

mangat->kt nilai,n9 la.ko la sewa tbp keje kt shah alam.

Asmiza Azmi said...

omedetouu

aReLaN said...

asmiza->time kasih org kmpg.

tun izyan dalila said...

subhanallah. alhamdulillah... nilai kah...

Hana said...

omedetou gak

Anonymous said...

salam..senpai..nk tye skit..brp rmi senpai yg smbg mster?

aReLaN said...

anonymous kouhai->salam.xtau lg brp rmi sbb proposal n mensetsu pn xjln lg ni.hmmmm

Rai said...

Omedetou! ^-^!

aReLaN said...

rai->39