Tuesday, August 11, 2009

G.I. Joe

Setelah 4 hari baito, aku cuti sehari dan dgn itu mengambil keputusan utk gi shppg sket serta tengok movie. Kali ini GI Joe. Sebelum tu gilah jalan2 kat Machida jap. Singgah Yodobashi, Daiso 5 tingkat & Gallery 2. Dah lama aku cari Gallery 2 tu tp baru sekarang aku mendapati. Hohohoh.... Pukul 8 lebih gerak ke Ebina. Bukan men ngantuk lg tunggu masa utk masuk panggung. So, singgah minum kopi sket kt Doutoor.



Kegemaran aku skang ni tiap kali nk msuk cinema msti beli souvenir at least satu la. Dah penuh dinding aku ngan collection barang2 terutamanya keychain & keitai strap.
GI Joe memang aku minat sejak kanak2 ribena lagi. Tapi tak pernah aku tau asal usul watak2 dalam citer ni. Bile tgk muvie ni baru aku paham sket. Efek dia memang kaw2 best la. Hilang ngantuk aku. Langsung takleh lelap mata sbb full with action je citer ni. Kepada yg tak tgk lg tu jangan tunggu lama2. Kalu dah sengkek sangat duit dalam poket, jangan susah ati. Download je kat torrent ke apa. Ini Jepun la. Ngahahaha

2 comments:

Anonymous said...

citer ni gempak sangat.. kalo x tgk kt wayang rase cam rugi plak.. huhu~

aReLaN said...

mmg btul.utk kepuasan maksimum wajib tgk kt wayang.hohohoh