Wednesday, December 2, 2009

WeeKeND ouTiNg......

Weekend waktu utk kuar outing plg best. Lepas Zohor je terus kuar. First skali gi tgk Twilight Saga : New Moon. Jalan citer menarik tp part ending kalu citer byk episod ni cukup wat aku sakit ati. Tau la bersambung tapi jgn la tergantung sangat menyebabkan aku tertanya-tanya lak psl next story. Habis muvee, makan jap pastu bergerak menuju Shinjuku lak.

*Terrace City Illumination*

*Penuh Jepun*

Main nye adalah utk tgk illumination. Tapi makin lama aku tengok makin pening pale aku esp kaler putih tu. Semacam je rasa. Alang-alang dah sampai Shinjuku ni, pe lagi, Krispy Creme la. Dah dekat setahun gak la rasanya tak merasa. Last time tahun lepas sebelum bergerak gi snowboard Kita-Shiga ramai-ramai. Nasib baek takyah beratur lama sangat. Dah beli tu, lepak jap kt situ sambil menikmati kopi Krispy Creme Christmas special yg tak berapa sedap. Spoil mood betul la.


Habis melayan sume kt Shinjuku, bertolak pulang ke Tokai. Next target, nabekai & Shairam's bday celebration.

No comments: