Sunday, June 6, 2010

WeeKLy uPDaTe....

4 hari g training kt Sunway psl documentation and core tools in automotive industry. Pening pale aku 4 hari tu tp nasib bek mkn free yg best2. Pastu siap ada test lak tu. Macam konfem fail je. Kalu stadi pn blom tntu leh jwb test tu.

Semalam, Homecoming JAD kt LT1 Unisel bersama para kohai JAD Batch 9. Nek Celica Adeq Rang la. Walaupon ditekan utk cakap nihongo, tapi demi memastikan penyampaian yg optimum, cakap BM dah. Daripada memalukan diri cakap nihongo berterabur pastu menambah pening para kohai mendengar, bek bantai cakap bahasa ibunda. Hohohoh....Tapi memang masa tak cukup la utk sesi soal jawab. Bg dok ngan kohai 3-4 haripn xhbis cter rsenya.

Pastu td gi la Alamanda tengok wayang & jalan-jalan. Layan cter Prince of Persia. Balik Kajang, solat jap pastu terus berangkat ke Nilai. Pastu makin terisi ngan aktiviti berfaedah la di kala wiken ngan ada nya keta-keta bdk ni. Aku je miskin tkde keta. Hahahaha

3 comments:

kyo_9 said...

ramai x yang datang sabtu tuh??

H said...

kohai baru ade cumil2 x?

aReLaN said...

saido-_batch kte 5 org je.pastu ade la dlm 7 org snpai jmc n jad klu xslp ak.

h->tu sbjektif maa.comel bg ak ngan ko len.ko kna tgk sndri.hahaha