Sunday, October 24, 2010

MaK aiH....

Lepas kuar hospital dah dua kali aku kena follow up. Dah RM1000 lbih duit aku melayang sebab belanja utk follow up insurans tak cover. Try claim company tp satu bil yg RM500 lbih tu dia reject suruh knfemkan balik ngan Prudential. Pe kes ni. Tulis dalam buku peraturan company setahun leh claim medical fees sampai RM2000. Takde lak tulis kalau gi hospital swasta ke apa ke takleh claim.

Adoi la. Memang la ada duit tapi kalau selalu kena gini, memang lingkup la aku. Duit aku simpan ade gak nak guna buat benda laen beb. Bukan untuk bayar duit hospital je. Ada gak aku saman company ni karang. Aish....

3 comments:

kyo_9 said...

uih.. nih yang buat ak teringin keje ngan kerajaan jer..

aReLaN said...

mne2 sme je dow.Ko dok gomen pn kna gk layan kerenah birokrasi pegawai atasan ko.bnda bkn ko yg handle pn tetiba ko kna uruskan.hahaha

AjiGiJiss, AiN Kici said...

ala saido dengar org dpt government die pon nakk....