Monday, November 15, 2010

aDoi....

Baru je nak happy sebab batu karang dah kuar. Tetiba time follow up ngan doktor semalam, leh lak dia cakap ada lagi kat sebelah kiri lak. Pastu lagi besar. Kali ni 6 mm. Yang sebelah kanan pon ade lg 2 biji, 3 mm & 4 mm. Diameter saluran dari buah pinggang ke pundi kencing 5 mm je.

Pasni terpaksa la start balik diet lobak putih & anggur hitam. Pastu minum air kosong banyak-banyak sampai nak termuntah. Doktor bagi 2 bulan. Kalau tak kuar gak, terpaksa la operate. Seyesly aku tak suka kena operate & ade jahitan kat badan aku ni. Arghhhhh!!!!!!

4 comments:

Cik Bee said...

jaga pemakanan laa alan weh....
semoga cepat sembuh dari penyakit ni

shineeshimizu said...

odaijini.......dahsyat gak batu karang kan..ingt orng yg kurus je slalu dpt..orng yg tough cam ko pun kena gak..xpe..ujian dari Allah swt..

shineeshimizujyanai said...

sian kat ko matle..sabar2..ni semua ujian...

aReLaN said...

bee->insya-ALLAH.mga2 sme ok je.

shimizu n shimizu jyanai->sakit dtg tak kisah org cmne pn.klu dh mmg tertulis nk kne,kena gk.sabar n trima jela sme.