Saturday, November 27, 2010

LeTiH La GaK...

Minggu ni hari-hari kena OT. Tapi aku suka je. Sebab at least aku OT ngan keje-keje mengelembu a.k.a buruh dengan budak-budak engineering. Bergerak la badan aku. Rekod la hari tu balik pukul 3.30 pagi. Esoknya datang keje cam bese walupon hakikatnya kalau wat OT lebih 8 jam, esoknya leh datang lewat (pukul 10 kanaa..)

Dan setelah sekian lama gak, aku drive keta. Kena ulang alik g Perodua at least seminggu sekali, standby utk new model nye development. Leh claim outstation & elaun laen lagi. Duit oh duit....Kena start la simpan demi masa depan. Dah propose kat parents but no money no talk. Dah cukup duit baru leh jalan. Hohoho....

Wiken ni lak berjaya menghabiskan RM100 yang diperuntukkan bagi setiap orang ahli design department. Habiskan sehari pastu sorang-sorang lak tu.

No comments: