Wednesday, January 12, 2011

NeW LaPToP Kaaa....

Dah 4 tahun lebih aku pakai laptop skang ni sejak laptop lama kena rompak time kt MAIS dulu. Dah makin uzur laptop ni sebab selalu kena belasah ngan aku walaupon laptop ni tak salah. Tenet lembap pon dia kena. Kesian...

Tapi aku rasa dah sampai masa aku tukar laptop kot. Duit ade je tapi tak tau nak beli laptop apa. Tapi kebelakangan ni aku cukup berkira ngan duit aku. Pasni tinggal aku sorang je engineer bujang kt department aku. Tu yang aku rasa aku pon soro-soro kanaa. Aku tak suka wat pinjaman utk bab2 gni. Biar la orang cakap aku apa pon janji aku tak menyusahkan orang laen. Kalau nak kawen pon wat loan, camne la nak sara family nanti.

Paper pon, next target, new laptop. Tak kisah la rupa camne janji performance tip top & bukan ACER. Hohohoh

1 comment:

kyo_9 said...

ASUS xpon Mac..
hehe!