Saturday, January 8, 2011

MaLas....

Akibat kebusyan melampau di tempat keje dan masalah kelembapan berukband walaupon dah topup data volume berkali-kali, menyebabkan blog ni lama tak update. Padahal banyak je benda jadi kebelakangan ini. Trip ke Cherating utk Program Kembali ke Malaysia selama 3 hari 2 malam bersama ngan ex-student tajaan YPM yg baru pulang yg majoritinya JAD 6 memang best.

Dapat gak menghilangkan letih bekerja, hiruk pikuk kota dan sebagainya. Tapi sayang tak sume hadir bila Lubex & Atep tak datang. Fani tu takyah kira la. Sama je dia datang ke tak. Dah banyak program YPM tak pegi. Tulis la wajib macam mana skalipon.

Pape pon, selamat tahun baru 2011 walaupon dah agak basi. Moga tahun ini lebih baek dari tahun-tahun sebelumnya. Banyakkan amal, tingkatkan prestasi dan produktiviti.

2 comments:

kyo_9 said...

pasai pa Fani ngan Lubex x mai plak?

aReLaN said...

Fani bg alasan dia dftr msuk UTM kanaa smbg blaja.tp ko phm2 jela.dia mne rajin nk g pgrm2 gni.lubex jauh maa.tiket flight ypm mne sapot.hahaha