Sunday, March 27, 2011

MiNGGu YaNg MaLaNg...

Memang malang bertimpa-timpa la dalam minggu ni. Start dari Sabtu lepas sampai la hari ni. Keta rosak on the way balik from kenduri kawen ofismate kat Kedah, pastu moto Legenda aku kena curi time men badminton kat Bangi, semalam tangan terseliuh lak time maen futsal. Pagi tadi on the way gi keje, leh lak jatuh moto. First time naek moto adik aku, brek kaki tak jadi apa, skali aku tarik brek tangan, terus rebah. Nasib baek slow je time tu. Bangun, angkat moto, terus gerak gi keje. Sampai kilang baru tengok lutut dah berdarah2. 

Nampak gaya memang kena mandi bunga ni. Hahaha... Pe la nasib minggu ni..

3 comments:

AjiGiJiss, AiN Kici said...

ko ni bahaya la naik moto..beli la kete..second hand pon tak pe..wat sementara dulu..yg penting selamat..nti da tibe mase leh beli kete baruu

~:.LiNi.:~ said...

wooo...dasyat nye ape yg terjadi...pape pon,ki o tsukete ne~

aReLaN said...

aji->nk g keje sng nek moto.menyelit je kt celah2 mne bleh.hehehe

lini->hait2.ki o tsukemasu~~~