Monday, April 4, 2011

3 DaYs HoLiDaY....

Wiken ni cuti 3 hari smpi Isnin sebab no production. Start aktiviti aku malam Sabtu lagi bersama Totoro. Gi maen boling kat Mines tapi memang sampah la rasanya sebab dah lama tak maen. Kena lak org sebelah memang yg terer giler. Psiko habis la.



Sabtu lak gerak gi rumah Mangat sebab malamnya ade futsal ngan geng Hirose. Kohai mengoffer diri utk join. Start pukul 9 malam  tapi kohai sampai pukul 10.30. Takpela. Agaknya kohai stil culture shock kot ngan public transport kat Malaysia ni yg memang terbukti lembap dan not on time. Pastu layan BPL sampai pagi. Memang lauk la. Membuta smpai dekat tengah hari.


*Gambar otai Hadi Tori takde atas masalah teknikal*

Plan nak tapow Roy sempena bday tak menjadi sebab Roy cakap kuar ngan member gi Midvalley. Daimp ah Roy. So, aku ngan Mangat pon gerak la gi Bangi, lepak rumah Hadi. Plan nak karok tapi penuh sampai ke malam. So, kitorang decide utk gi makan durian tepi jalan pastu lepak kat Uptown Bangi sambil pekena kerang bakar.



Perut dah semacam je rasa hari ni sebab sumbat je masuk sume benda. Nasib baek ok lagi.

3 comments:

Anonymous said...

gile ah bangi pun ade uptown haha

kyo_9 said...

pergh.. durian tepi highway..
puas ati siak~=

aReLaN said...

ano->mmg tmpt menarik la utk aktvt cuci mata

saido->mmg saiko la.lepak2 pekena durian ngan mmber di hjg mgg.