Tuesday, May 10, 2011

aKu BiLa LaGi...

Semalam terbaca blog junior qber, nabihah yang mengatakan bahawa member dia Eela telah selamat melahirkan seorang puteri yang diberi nama, Nawwar Insyirah binti Mohd Hafidzuddin. Apidz, si laki Eela tu member baek aku time kat Q-Ber dulu. Time mula-mula dengar citer dia nak kawen dulu aku cukup terkejut ngan style dia g masuk meminang pe sume. Dahla Apidz belajar kat Mesir & Eela tu kat Penang (kalau tak silap aku).

Tapi dah jodoh tak ke mana. memang dari sekolah lagi tau pasal diorang ni & bila Apidz cakap bab kawen tu, aku cukup yakin dia tak maen-maen. Hari tu dia ada call & sms aku saying that he would be a father in May. Tup-tup baca blog di atas, dah selamat lahir 1 Mei hari tu. Tahniah untuk Apidz & Eela. Gambar baby tu ngan his papa, si Apidz leh tengok kasini

Congrats once again to both of u. Moga menjadi ibu bapa mithali & membesarkan anak-anak korang ngan jayanya. Aku ni ntah bila la ek nak sampai giliran. Hohoho

3 comments:

Cik Bee said...

yes, anda bile lagi??? macam seswai dah kalu nak agih-agih kan kad wangi jemputan makan free.. heheheh

aReLaN said...

bihah->mmg la tp mne nak cekau duit nk tempah kad wangi n sme2 tu.klu tak mmg dh lme la jd laki org tau.hohoh

Cik Bee said...

hihihi ada rezeki nanti, sampai laa jodohnye... when the times come, jangan lupe laa agih kad wangi ke biha jugak..