Sunday, May 15, 2011

GLoRy GLoRy MaN uNiTeD!!!!

Dengan keputusan seri ke atas Blackburn Rovers sebentar tadi, maka sahlah Barclays Premier League season ini dimenangi oleh Manchester United yang merupakan kali ke-19, meleburkan rekod 18 kali Liverpool sebelum ini. Y ezza!!!Walaupon season kali ni kadang-kadang MU agak mengecewakan dalam certain matches, aku tetap setia bersamamu sejak era Peter Schmeichel, Beckham, Roy Keane serta team treble '99. 

*Thanks Rooney & all*

Tapi sori la tahun ni tak banyak match aku tengok sebab takde geng. Tupon kadang-kadang aku gagahkan diri gi layan sorang-sorang je kat kedai makan tanpa ade member-member MU yg laen di sisi cam zaman JAD dulu. Lubex, Atep, Hilmi etc, nanti ade masa jom la layan bola sama-sama. 

*We are the champion*

Papepon, gudlark MU untuk final Champions League menentang Barca. Jom la kawan-kawan kita layan sama-sama cam dulu.....

2 comments:

kyo_9 said...

congrats aa MU=

ak rasa hampir semua match ak tgk sorang2 -_-"

aReLaN said...

ak klu rmh ni ade astro lyn la gk sorg2.tp klu nk streaming ngan berukband ni bek takyah.tgk kt kedai kna kre kos lg.takkan nk pekena air je pstu dok berjam2.hahaha