Sunday, October 16, 2011

TeRseKsa...

Balik je dari Putrajaya Night Marathon, sapu krim & Ameltz pe sme, terus bantai tido. Sakit satu badan dibuatnya. Bahu, abdomen, peha, betis, tapak kaki. Kalau leh nak je aku tido satu hari suntuk.

Nanti la ye aku update pasal half-marathon tu. Kan best kalau ada tukang urut masa-masa camni. Hilang gak sakit-sakit ni.....

18 comments:

msredcheesecake said...

kawen la... hhee... dah wajib blom?

aReLaN said...

@msred :xdela smpai tahap wajib.sunat lg rsenya.hahaha..tp dana xckup lg ni.cmne...

zuita said...

lain kali dapatkanlah tukang urut cepat yang bertauliah yang boleh urut bila-bila masa ok

fadh leyanie said...

itu sakit2 nak tukang urut tu tandanya nak soh kahwin cepat..keh3

aReLaN said...

@zuita :klu la leh dpt cpt xpe gk....

aReLaN said...

@fadh : klu la sng nk kawen.oh dana kawenku.bila nk ckup ni.....

dhiera said...

dapat tak habis kan 10km larian??

pinky_liscious said...

amboi..nak tukang urut aje..try urut sendiri leh tak?/heeheh

aReLaN said...

@dhiera :sye msuk 21km.tpi mmg 10km pertama je lari,pastu sakit n jalan je byk.hehehe

aReLaN said...

@pinky : kalau dah sakit satu badan,mne larat nk urut.kna org urut gk. :p

[sutera kasih] said...

berurutla di kerusi urut hehe

aReLaN said...

@sutera kasih :xmmpu nk beli.hehehe...nk g kt shopping complex area sni,xde yg jnis msuk singgit utk 10mnt tu.

white eve said...

ni saje ni nak mintak urut nih dengan harapan cik gurfren bace n offer urut~ ye tak? wawawawa xD

aReLaN said...

@white eve : hahahah...xdenya.ngada2 mntak urut,xpsl2 dapat penampar kang. :p

white eve said...

ahahah, jangan~ cakap ar slow2~ ni sayang tak ni nak tampar2 ni~cian kat abg *kihkih

aReLaN said...

@white eve : hahaha...amboi,cm bese je.kang dia jwb lak,"sbb syg la i tampar.klu i xtmpr,kang abg mkin menggatal".

white eve said...

manede~ cume tak biase nak tampar2 anak org ni, ish~ turun nilai hantaran nanti =p

aReLaN said...

@mimi white eve :hahaha...ala,tmpar2 mnje leh je.xdenya smpi tahap turun hntran tu.klu dia nak,xksh pn brapa hantaran kot.jnji dlm kemampuan