Tuesday, November 8, 2011

DuNia YaNg GeLaP

Baru semalam balik dari Tiara Resort Port Dickson. Orang sambut raya haji, aku lak ade family day sebelah mak kat PD. Hehehe..Tapi nanti la aku citer pasal family day tu. Hari ni masuk keje, ramai cakap aku gelap. Aku rasa dah sama taraf ngan bangla la aku skang ni. Gelap & merah padam. Mana taknya, berjemur tak hingat dunia.

Pedihnya la muka ni. Hari Jumaat ni ada company nye annual dinner. Pe harus aku buat? Aku nak kembali cerah!!! Olay?? Fair & Lovely?? Shurah?? Minta-minta la sempat pulih dari kegelapan bahana sunburn ni. Aiya...

14 comments:

kyo_9 said...

gambar mana bro?!

aReLaN said...

saido->gmbr mke ak sunburn ke??ko amek gmbr ak pstu adjust contrast dia kasi lbih krg bangla.hahaha

Fathin || Bamir said...

pakai mask! lain dari yang lain. pesyen!

cakap la, i baru balik dari Hawaii. jemur kulit kat sane

aReLaN said...

@Fathin Bamir : amboi..jd keje lak nk g cri mask.still nmpk la kegelapan ni.wuuuu

dhiera said...

tak suka klo kena sunburn~ grrrr

aReLaN said...

@dhiera :tau tkpe.seksa je rse.nk garu tp tkleh.arghhh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

la.. x pakai sunblock ker? sunburn ni 2 mggu jugak kan nak hilang

Has said...

haha shashin mitai ne..tashika ni :D

msredcheesecake said...

Pakai mekap nanti nak gi dinner... Hhee.. Len kali pakai sun block... Kuranhla pedihnya..

aReLaN said...

@THE LEKAT LEKIT STORY : mak aih,lmenya.cmne nk g dinner ni.waaaaa

aReLaN said...

@Hasparina Sensei : Demo shahsin ha nai yo. tottenakatta teyuka toritakunakatta.hokano hito ni misetakunai kara konna jibun ga.hahaha

aReLaN said...

@kak red : jantan sejati mne ade nak pakai sunblock pe sme.relax bergelap jap.hahaha

Eza Boom Boom :) said...

pakai bedak sejuk la awak malam-malam..Hahaha! :D

aReLaN said...

@Eza : Kang terkejut tgk muka sndri.lg naya.hahaha