Thursday, November 24, 2011

SoRaNg LaGi KuaR...

Lepas sorang, sorang lagi kuar. Tak tau la camne jadi ngan department aku (Process Engineering) pasni. Lepas sorang kena serap masuk Project Management (PM), sorang masuk Moulding, tetiba sorang ni lak kuar & dapat offer kat Puchong. Nama dia Lee Shee Wee. Bosan kot dok kat PE ni takde keje lagi. Maklumla sume projek yang baru masuk masih dalam stage awal. Yang senior2 nilah kena jadi PIC dulu.

*Pesal aku nampak besar dalam gambar ni. Arghhhh!!!*

Semalam, sempena ngan keluarnya Lee dari PE yang bakal berkuatkuasa minggu depan, kitorang gilah makan-makan, lebih kurang macam farewell la kat Auntie Aini's. Kedai ni pernah masuk Jalan-jalan Cari Makan tapi zaman bila ntah. Pekena lauk Melayu je. Bosan kot budak-budak ni asyik pekena western je. Aku dahla ada futsal pukul 8. Tapi dalam 7 orang yang datang tu, tangki akulah paling besar rasanya.

Dengar citer tokey kedai ni ada hubungan kekeluargaan ngan Anjoulie Lavocah yang timbul kontroversi beraksi seksi untuk FHM Indonesia tu. Ntah betul ke idak la. Tapi sedap la makan kat sini. Ngan suasana pondok tapi nyamuk pon banyak la gak. Surau pon ada. Kena la dalam RM30 sorang. 

*Lee jauh merenung masa depan*

Pape pon pesanan untuk Lee, gudlark kat tempat keje baru & jangan lupakan kami di sini. Walaupun saya jarang cakap ngan u, nak wat camne, saya ni memang pemalu ngan pompuan. Ngahaha...

ps : dengar citer QA lak nak tarik sorang budak PE masuk sana. Tinggal berapa kerat la pasni. Aiya..


16 comments:

Eza Boom Boom :) said...

haha, tak tau mana satu Lee dan mana satu awak?? kahkahkah! :D

BTW, jamuan farewell la ni kan..sob2..

kyo_9 said...

shiiittt..

farewell kt Malaysia..
RM30 ntk satu kepala..
makan pon puas hati..

farewell kt Jpon..
RM150 satu kepala..
yang boleh makan x sampai RM30 pon..
x puas hati tapi sabo je la..

sigh~

aReLaN said...

@Eza : dh tukar blik.nmpk dh mne Lee??hehehe

aReLaN said...

@Saido : agak ah.hahaha...byr bkn men lg sme mahal ngan mmber nihonjin tp leh makan sket gler.tensen2

Eza Boom Boom :) said...

susah-susah je buat balik..alahaii...btw, tq...hehe.. sebok je Eza kan tanya macam-macam pulak..:P

aReLaN said...

@Eza : Takde susah2 pn.td terlupa nk buat.tu yg kna rework blk gmbr.hehehe

shah said...

asal tak edit jadik kurus sikit...hihih
MU rupanya,u my enemy...hahah

de engineur said...

MU my man! Go all the way!

Anyway, farewell to your colleague & best of wishes. Makanan nmpk mcm sodap!

H said...

yeye je pemalu dgn pompuan haha

aReLaN said...

@shah : hahaha...yezza,i am red devil.xde mse nk edit2.

aReLaN said...

@de engineur:mmg sedap tp klu tkde futsal mlm tu mmg byk la bantai.hahah

aReLaN said...

@H : btul dow. :p

Sky.Live said...

1 out, who's next.. Me?

izzana said...

hahhaha jauh merenung mase depn ke jauh mrenung kekasih hati ngeh ngeh ngeh

aReLaN said...

@Sky. Live : who knows, maybe me???hoho

aReLaN said...

@izzana : tu kna tnye empunya diri la.hehe