Friday, November 25, 2011

TiKeT MuRaH

Disebabkan aku dah tersalah beli tiket wayang, ni nak kena jual balik rasanya. Rugi betul. Ada sape2 nak beli tak????? Sape nak beli nanti kte nego harga. Disebabkan aku pn dapat murah, aku bagi murah jela. Dua tiket untuk RM13. Apa macam?? Kalau tak puas ati gak, leh nego lagi. Details adalah seperti berikut :

Movie : The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1
Cinema : GSC Alamanda Putrajaya
Time : 10.15 malam (Sabtu)
Seat : C11, C12

Kalau nak, leave ur comment k. 

18 comments:

Eza Boom Boom :) said...

okey.. tak dpat pergii..Haha! :P

Awak, buang la word verification awak kat comment ni..Huhu..

tukar kat setting.. :)

Bolehhh???Hehehehe..

aReLaN said...

@Eza : ahaha...lor,rsenya tak prnh pn buat setting ada word tu.ok2.dh setting blik.hehehe

shah said...

apa kata ko buat peraduan kasik je yang menang tu,contoh peraduan orang yang nama dia aaron aziz, macam saya... kahkah

Miss Hidy said...

laaa..cmne bley slah plak..ish2...

H said...

haha buang word verification, pastu nanti kena spam best gak nih haha

ape ko mimpi beli tiket twilight ni bro

aReLaN said...

@shah : tkpela.kesian aaron aziz tp dia byk duit.mampu bli sndri.lgpon dh ade org bli.hohoh

aReLaN said...

@Miss Hidy :kelam kabut nye pasal.tu yg jd gtu.hahaha

aReLaN said...

@H : kalau spam,dia dh filter siap2 la.ak leh je delete blk.hahah..ak ikt org je.

hitamanis said...

aku nak tp mlm sabtu aku de test smp ahad. melepeasss

aReLaN said...

@hitamanis : hehehe..sori la ye.lgpon dh ade org bli.

izzana said...

alahai.. =-=' tak dapat pergi.. esok lusa la tengok

aReLaN said...

@izzana : byk mse lg.hehe..br je blk dr lyn twilight.best tp xpuas.

nini said...

klu pree nak....haha =p

MEDIHA OMAR said...

Review on Breaking Dawn :)
Love, Dea
http://www.medeaz.com/2011/11/twilight-saga-breaking-dawn-part1.html

THE LEKAT LEKIT STORY said...

murah memang murah

aReLaN said...

@nini : amboi..nk yg free je.

aReLaN said...

@MEDIHA OMAR :dh singgah blk.nnt sye tlis sye nye review lk.huhu

aReLaN said...

@THE LEKAT LEKIT : tulah psl.berjimat ngan maxismovies.nsb bek ade org bli.klu x,rugi je.