Wednesday, December 28, 2011

SeGMeN BLoGLisT eXcHaNge & ReVieW uR BLoG

Hari ni pon tak tau nak post apa. Belek2 balik post lama, teringat lak pasal jemputan Kizz untuk join segmen dia. Dua segment lak tu sekaligus. Alang-alang aku takde pape nak buat kat rumah ni, join jela. Segmen yang pertama adalah "Bloglist Exchange".


Kalau nak join atau sekadar nak tau syarat-syarat penyertaan leh la klik banner kat atas. Segmen Bloglist Exchange ni lebih kepada bertukar link sesama blogger, tambah traffik & eratkan hubungan sesama blogger. Kalau rajin dipersilakan lah ye.



Segment kedua lak ialah "Review Ur Blog". Segmen ni lak kepada mana-mana blogger terpilih, blog anda akan direview oleh Kizz dari beberapa aspek macam blog design, blog content & cara penulisan. Sape2 yang nak blog dia direview leh la klik banner kat atas ye. Tarikh tutup untuk kedua-dua segmen ni ialah 12 Januari 2012. Jadi, jangan ketinggalan. 



29 comments:

Aiya Hassan said...

salam

saya juga dr segmen yang sama

;))

aReLaN said...

@Aiya Hassan : salam perkenalan. thanks.

Eza Boom Boom :) said...

Selamat bersegmen arelan :P. Heee..

aReLaN said...

@Eza : thanks.juz being supportive to other blogger.hehehe

masz86 said...

Salam kenal...
Membalas kunjungan dr segmen yg sama...
n done follow sini...

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

aReLaN said...

@masz86 : salam kenal kmbali.hehehe..thanks

aReLaN said...

@KizZ : no hal kizz.thanks for inviting.

Miss Hidy said...

nak join tapi malas...hahaha..good luck...=)

~SaL IjOu~ said...

wah..aktif bersegmen nampaknya~ =)

Nurul Aisyah said...

Ye...mestilah muda lagi..hehehe
segmen ni menarik...tp mcm malas la...nak dekat skolah ni...xde masa..hehe

Nurul Aisyah said...

ok...dah follow balik :)

ツ Inas Cikinas ツ said...

salam perkenalan.singgah n follow dai segmen sme

nur adilah said...

salam perkenalan kembali:) takd lah fanatik mana pun:P

Juliet_iRa~" said...

wah lagi..hee..

xjoin lagi..huwaaa..

mls nak update blog skrang..:(

CekbOlat-bOlat said...

segmen oh segmen ^^

bolat nk buat nnt.. join tak? kehkehkeh

Original CikTeddy said...

tom3..dtg singgah n follow^^

dyabunga said...

nak join tp xde masa lah...

Alieza Dayasari said...

hai.... saya dah join...
ada churp2 erk..
moga berjaya...
view jap.

aReLaN said...

@Miss Hidy : time kasih. :)

aReLaN said...

@~SaL IjOu~ : just being supportive to others.hehehe

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : time kasih.salam ukhwah.ble rmi sgt blogger muda, terasa dri ini dh tua.huhu

aReLaN said...

@Inas cikinas : salam perkenalan kembali.thank you. :-)

aReLaN said...

@nur adilah : eleh, yelah sgt tak fanatik. :p

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : kalau ikutkan sye pn malas sbnrnya tp kna la rajinkan dri gk.org dh keje ni lg mls tau klu kre.hahaha

aReLaN said...

@CekBolat : insya-ALLAH akan join.hehehe

aReLaN said...

@Original CikTeddy : arigatou~~~

aReLaN said...

@dya : hahaha...tgg la smpi ade mse.lme lg tu nk smpi 12 hb.

aReLaN said...

@Alieza Dayasari : itu msti.leh tmbh duit poket.hehehe..time kasih