Monday, December 26, 2011

SeGMeNT sTRaWBeRRy MaNeH

Disebabkan aku takde idea nk post apa, tetiba tengok lak Eza tag untuk satu segmen, join jela kan. Dah lama tak join pape segmen sebenarnya akibat kemalasan dan kelembapan berukband ni. Nama segmen ni Segment Strawberry Maneh anjuran Sha. Nak tau lebih lanjut silalah klik banner kat bawah ni ye.


Azam aku untuk tahun 2012 ni adalah nak kumpul duit banyak2 untuk masa depan contohnya untuk kahwin, beli rumah, beli keta dan sebagainya. Kena kurangkan lagi keborosan berbelanja especially barang sukan dan keboroian perut. Hahahah.. Pastu nak join lagi banyak running event.

Mangsa tag kali ini adalah :
Yang tengah baca nipon kalau nak join amat dialu-alukan.





44 comments:

Eza Boom Boom :) said...

hehe, makaseh broo..memang sporting laaa...kih3..

aReLaN said...

@Eza : no hal.thanks back to u for tagging.hehehe

khalila said...

hahaaa... jadi mangsa ye? ok2... time kasih tag ;D

CekbOlat-bOlat said...

oh abg bangla kuu. sggu mniss strawbery nii..

ZYASH said...

Manehkah strawberry itu??

aReLaN said...

@khalila : hahaha...ok la tu jd mngsa gni.bkn jd mngsa keadaan atau mngsa2 xelok kn.hoho

aReLaN said...

@CikBolat : uish...dlu kt jpon lgi manis tau.dia bg setengah jam mkn sepuas hati kt ladang,cicah susu pekat.perghh...klu rjin cr la kt post2 lme.hahaha..sila join klu rjin

aReLaN said...

@ZYASH : starwberry tu kna tnye penganjur la ye.hehehe

nasha sanza said...

hehe..azam yang bagus..nanti buat kenduri..jangan lupa jemput saya...

aReLaN said...

@nasha sanza : insya-ALLAH sme mmber blogger dijemput nnt.hehehe

Cik tikah said...

all the best arelan :)

dyabunga said...

xsangka jadi mangsa tag..hehe

KizZ said...

Hi...jom la join segmen Kiz pulak yah..huhu

aReLaN said...

@Cik tikah : tima kasih.ganbarimasu~~

aReLaN said...

@dya : percayalah.hehehe

aReLaN said...

@KizZ : akan join tp kna tgg tenet ok blik la.kt rmh ni cm mls je nk hapdet.hohoh

QASEHNYA RANIA said...

join juga la...=)

aReLaN said...

@QASEHNYA RANIA : dipersilakan.the more, the merrier.hehehe

Juliet_iRa~" said...

waa..hee..boleh difikirkan..;p

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

arelan, tu la nak sama kan beza sikit je dgn nama ayah sha :)

btw thnaks join segment sha ne. sha tertarik dengan azam arelan yg kumpul duit nak kawin tu. ehem2. hehe. semoga berjaya kumpul duit tau :D

dhiera said...

selamat bersegment alan~ dah lama jugak sy tak join segmen ni~ hekhek

wahida said...

semoga berjaya!!

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : xyah pikir2.msuk je trus.hohoh

aReLaN said...

@Sha : doakan la ye moga tercapai.klu nk hulur sket pn ok gk.hohoho

aReLaN said...

@dhiera : klu dh lme tak join, pe kte join yg ni gk.bntu sesama rakan blogger. :p

aReLaN said...

@wahida : sankyu~~~

Marina said...

sila kempiskan perut keboroaian anda itu...hehehe...

aReLaN said...

@Marina : amboi...sedap btul ngata.baik2.akan mengempiskan dgn segera.hahaha

siti hidayah said...

Nanti kahwin jangan lupa jemput. dah tak sabar nak merasa nasi minyak. hehe.

Btw, datang dari segmen yang sama :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

Maryanie Atieq said...

ngee., nty nak kawin jgan lupe jempot kay :) ., hehe
salam p'kenalan jgak :)
tegss singgah blog syee

anamizu kaito said...

huiyo stoberry maneh? hehe.. guwa punya azam next year pon nak kurangkan BERAT + LELEMAK yang ade.. nak kena get ready kot2 JJODOH sampai tahun depan.. kehkehkeh =P






luv,
cik ana

Nurkhaliesah said...

Wahh , nak kumpul duit nak kahwin ye. Hehe. semoga apa yg di azam kan oleh awk di permudahkan oleh Allah :) singgah sambil follow

msredcheesecake said...

Itu azam saya tiap tahun...hheee

aReLaN said...

@Maryanie Atieq : insya-ALLAH sme dijemput nnt tp tgg la ble tu tak knfem lg.hohoh

aReLaN said...

@siti hidayah : nak nasi myk eh.tungguuu~~~~

aReLaN said...

@cik ana : tulah psl.perut dh mkin membengkak ni.bahaya2.

aReLaN said...

@Nurkhaliesah : insya-ALLAH.mga smuanya dipermudahkan.AMIN...

aReLaN said...

@kak red : yang mne satu???kmpul duit nak kwen ke???hahaha

Chuu Muqhlis said...

keboroian tu tanda bahagia hahaha., steady arelan :D

MuniRAH Kadir said...

sama2 lah kita berjuang kuruskan badan...hehehe
dtg dr segmen yg sama.yhx sbb terjah blog saya hari tu :)

aReLaN said...

@Chuu Muqhlis : hahaha...bahagia tp xsihat xleh gk.

aReLaN said...

@MuniRAH Kadir : jom sme2.hehehe

9n0L4 said...

nak kumpul duet eh? dah klik your churp². :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

miss chillax said...

same segment

http://misschillax.blogspot.com/2011/12/segmen-strawberry-maneh.html