Tuesday, March 13, 2012

BiRTHDaY GiVeaWaY @mamamyja.com



Kena tag lagi dan lagi. Hahaha..nasib baik la syarat tak susah. Tag kali ni dari Kak Faz untuk Birthday Giveaway  @mammyja.com. Untuk syarat-syarat dan maklumat lanjut GA ni leh la klik banner di atas ye. 

Wish birthday buat mamamyja:
Selamat hari lahir. Otanjoubi omedetou. Moga panjang umur, murah rezeki, tahun depan insya-ALLAH tambah lagi sorang putera atau puteri dalam family. Nak kek secret recipe leh? 

Tarikh lahir mamamyja adalah 8 Mac & tahun ni genap la mamamyja berumur 29 tahun (kot??)

Sekian terima kasih!!!!





31 comments:

aimaniman said...

rajinnya join ga... akak pemalas dan x pernah kena tag... isshhhh

EyqaLuvender said...

rajen bebenor join segemen...hehe
minggu dpn iqa pon tak pergi kot psr mlm...fulus da kering...hehe
ok,next next week nak jmpe jgk!
nnt kalo ade org jerit pgll abg long tu tawla sape kan?hehe
nak pergi jepun plak ke?

Afiq Yassin said...

feel mcm nak join.. kena tanya mak dulu.. ha3

ツ Bieaz ツ said...

rajinnya dia hehe...

aReLaN said...

@aimaniman : hahaha...saya dah selalu sangat kena tag.rajin sangat buat,lagi ramai la tag.letih gak kadang2.

@Eyqa : hahahah..next week gi japan.outstation seminggu.

@Afiq Yassin : gi tanya cepat.hoho

@Bieaz : skali skala je rajin. :)

9n0L4 said...

meriahhh layan tag eh. good luck. jgn lupe join segmen. (:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

beb! ko ni memang rajin la bab contest ni :D

Mr.Clive said...

hoho...setailo la ko bro...layaan giveaway ni...hoho

Cikgu Ma said...

org pemes memang selalu kena tag..hhe

Salina said...

rajin betul join contest ye. jom join GA contest teka gambar jer kat blog kasihsalina.com plk..

محمد شهريل القنيطري said...

haha...cayalah kawan aku sorang ni..tiap-tiap join contest..

Nurrul said...

sukenya abg arelan join.. :)

Kancil 8349 said...

wah...menarik hadiahnya...good luck...

mamamyja said...

salam perkenalan... thanks join.. semoga berjaya yer..

LubLy said...

br0!lu mmg rajin kan..hahaha..keep it up!

Cik tikah said...

semoga menang yer arelan :)

Saya Disini said...

gud luck

Aine Ainun said...

Rajin sungguh join Ga..

Sy pm rajin, tp x kesempatan..eheheeee

HeNRieTTa JoSe said...

cam best jew...ada masa bleh larr join...

c'axoera ヅ said...

sungguh bersemangat kan join memende gini....bw pun tak terlarat dah ni hehehe gagahkan jugaaaa

miya said...

best jgk join cenggini,, support sesama blogger. manatau ada rejeki. kan?kan? Amin..

[sutera kasih] said...

"Otanjoubi omedetou" tu dlm bhs jepun ke?hehe

KiD said...

besday giveaway.. best!

wahida said...

gud luck...

rajinnya ko...

syira rahim said...

fuyooo tarikh lahir mamamyja sama dgn tarikh lahir ayah saya. hehe

btw, goodluck ! :D

faiz fakhirin said...

Gudluck Gudluck...

Cik FaRiZaM said...

uhuk2....padanla rasa mcm ada org sebut je.....uhuk2...

good luck arelan.....

CekbOlat-bOlat said...

GA ni mcm mne ? contest gk eh?

Juliet_iRa~" said...

good luck awk!

anamizu kaito said...

wahhh rajin betol lan ni join segmen..gud luck..hehe






luv,
cik ana

mamamyja said...

Contest Closed, Click Link
http://www.mamamyja.com/2012/03/pemenang-birthday-giveaway-mamamyjacom.html