Saturday, April 28, 2012

FoLLoWeRs aWaRD

Dah sampai Teluk Intan dengan selamat pukul 1 pagi tadi. Memang laju la driver tu bawak. Driver yang sama macam last trip aku balik Teluk Intan. 3 jam je dia bantai dari Seremban ke Teluk Intan. Memang pecut habis la. Selekoh pon dia bantai laju. Aku buat-buat tutup mata je sebab chuak.



Tup-tup ada la sorang adik blogger ni tag aku nama dia Hanamiko Sakura. Aku dapat first award dari blogging, Followers Award. Nak sampai tahap Blogger of The Year tu memang tak la kan. Hohoh..Tapi kena jawab soalan dulu la. Soalan dia tiga je iaitu

1. Best tak kenal Hanamiko Sakura?
Best walaupun hanya sekadar kenal di alam blog. Memang dia ni peminat setia Jepun kot sampai nama pon memang Jepun habis. Minat kat orang Jepun, budaya Jepun, bahasa Jepun, leh kata everything about Japan la. Harap dia pon leh la jejak kaki ke Jepun cam aku ni kan. Hehehe...nak belajar ngan aku memang fail la aku jadi sensei.

2. Jumpa blog Hanamiko Sakura di mana?
Yang ni memang aku tak berapa nak ingat. Macam dari segmen je. Sorry la ye. Diri ini dah tua. Tak mampu nak ingat benda-benda gini. heheheh

3. Andai secara tidak langsung jumpa Hanamiko Sakura, apa tindakan aku?
Mestilah ajak minum & sembang kan sebabnya ko ingat senang ke aku nak jumpa blogger lain yang aku kenal di alam maya ni pastu leh jumpa di alam nyata. Kat blog tak kenal mana pon empunya diri, sekadar hasil penulisan je. Jumpa honnin baru lah syok berbual kan

Sekian dari saya ye adik Hanamiko Sakura. Moga ikatan persahabatan yang terjalin ini kekal selamanya. Ukhwah fillah.

15 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

wuhuu promote :)

PariPariPutih said...

masyukkkkk :) ~ mmg sepatutpun coz you are one of the "rajin" blogger yg rajin update your entri keep it up..

Haruno Hana 하나 said...

bestnya dpt award :D hehe..

TF said...

haha..cam naik roller coaster pulak ek?tahniah..huhu..tahap blogger of the year tu..menyusul la tu nanti..ekeke

Sharidawati Shahrudin said...

fuyo siap ada award lagi tu.... kak sha pun nak bagi award kat arelan lah. ngeh3x.... AWARD NIHONG BIG FAN hehehe

aReLaN said...

@Rapunzel Cikilolo : hehehe

@PariPariPutih : kerajinan update tu bergantung gak pada mood & idea.takde pape nak update memang berhabuk la blog ni.hehehehe

aReLaN said...

@Haruno Hana : hehehe..memang best.bukan slalu dapat

@TF : tahap tu ntah bila la baru leh capai.memang tak kot

@Kak Shah : hahaha..takde big fan pon.nama je grad jepun tapi kadang2 memang tak minat la ngan benda2 jepun ni.

NAL said...

TAHNIAH...

NIZAM said...

Lan, kalo jumpe aku kt mn2 la kan, belanja aku minum k. HAHAHA. sesuka hati aku je kan.

selamat bercuti kat teluk intan tu. :)

c'axoera ヅ said...

promote² :D

CekbOlat-bOlat said...

ekekke, eh abg ! bolat turun seremban esokk..

nk balik kolej,hantarkan boleh? mlaas naik bas >,< eekekkeek

anamizu kaito said...

3 jam je dr seremban-T.intan??? perhhhh mmg giler laju arrr driver bas tu bwk lan.. kalo jd awek ko mmg konfem aku x bg dah ko balik nek bas..bahaye gile tu! =P







*kawen nti buat kat t.intan ke lan???? -bz body plak aku =P






luv,
cik ana

aReLaN said...

@NAL : thanks NAL

@NIZAM : hahaha..macam la aku ni berduit sangat.

@c'axoera : promosi itu penting.heheh

@DekBolat : tapi abang balik kampung kat teluk intan.nak hantar ngan pe kalau abg pon naik tren je. :P

@cik ana : tau takpe.aku berserah je.hahaha..yup.insya-ALLAH kat teluk intan la bagi sebelah aku

Nurrul Hazieqah ツ said...

wahh ! dapat award... seronoknya ! :)

9n0L4 said...

wawawawa. award tuhhhh. bukan senang nak dapat. ;)