Thursday, April 26, 2012

BaLiK KaMPuNg




Esok ada training dari pagi sampai petang. Memang takleh nak buat kerja lain la jawabnya. Dahla training yang sebelum ni, memang tak paham mana pon. Pening kepala, tepu dah disumbat dengan segala apa yang diajar oleh trainer. Tengok result test sebelum & selepas training pon leh tau aku memang tak paham. Esok tak tau la camne gamaknya tepu kepala otak aku ni dibuatnya.

*Moga selamat perjalanan pulangku*

Esok malam, balik Teluk Intan naik bas dari Seremban. Hohoho..Cuti 4 hari. Leh la survey pape yang patut untuk persiapan kahwin ke apa kan. Pastu amek but bola aku yang dah 2 tahun lebih tak pakai sebab hujung minggu depan ada tournament. Dah lama betul tak main bola padang. 





50 comments:

Cik Nur said...

wahh...tang yg balik kmpung yg best tu..! msti tak sabar kan,.?

xpe2..lagi beberapa jam je..!

selamat pulang ke kampung dan selamat bercuti... :)

Cik tikah said...

semoga selamat pergi dan balik :)

ZYASH said...

Wah...seronoknyer 4 hari bercuti kat kg...

Kancil 8349 said...

selamat bercuti...siap ada promosi kereta lagi tu...heheh

Adylia Qarissa said...

best laaaa blk kg..ooo...ooo..blk kg..

Cik Awin said...

wah...syok la cuti 4 hari leh balik kg ye...

Hanamiko Sakura said...

insyaALLAH.. selamat pergi dan pulang.. arelan-san orang perak kah??ingatkan orang seremban.. hehehe

Masz Sidek said...

selamat bercuti.... semoga dlm perjalanan... :)

9n0L4 said...

slmt pergi dan balik ye. ;)

Nurul Akmal said...

Wah balik kampung yang best tu.. Take care.. ;)

~aYu~ said...

balik kampong.. oooo.. balik kampung.. hehe.. slmt pegi dan balik yer. :)

Cha_Haya said...

selamat bercuti! semoga selamat pergi dan pulang.. bestnya blik kg......^^

happy eim said...

moga selamat perjalanan..

cepat2 la kawen..^^

c'axoera ヅ said...

balik kg jangan lupa balik sini balik eyh...hehehe

P/s: yeap! those pic kat blog yang ada barcode semua amik sendiri :)

[sutera kasih] said...

selamat plg dan kembali yaa awk :)

jaga diri..

PariPariPutih said...

aReLaN: Semoga dipermudahkan urusan2 ko tu.. kim salam kat drebar bas!! ha ha ha aku ada ko ade ke drebar??

WuMing said...

Hah...nak kahwin dah ker?...

Cik FaRiZaM said...

slmt bercuti arelan.........

wat persiapan ek?ahaks

HeNRieTTa JoSe said...

selamat bercuti ke kampung....rietta pown nk balik kampung esok...bday mommy....

Zakia said...

happy holiday~ hamboi siap promote shell helix..hehe

ஜ miss klanika ஜ said...

skang nie pon tgh berada di kg halaman . ^^

Shaznina Sofia said...

bestnye balik kmpg.. da sebulan da saye x balik... persiapan kawen tu wajib cari taw.. hehehe..

Ezad Skytech said...

selamat bercuti arelan...semoga selamat pergi dan selamat pulang..:D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

happy vacation dude!
hehe aku nak polo!!!!

lisa said...

selamat balik kampung :D

si kiut lavender said...

o0o0...balik kampung..
oh yeah3

Nurmujahidah Ismail said...

asal arelan yang buat entry,, konfirm ramai comment,, grrr,, jeles,, haha

profmie said...

balik jgn xbalik.hehe...hati2x bro...
jmput singgh blog aku yg lama dh xupdate..kihkih..

Cik FaRiZaM said...

arelan , fasz tag arelan kat sini --> http://afasz.blogspot.com/2012/04/blog-alyzafisolcom-giveaway.html

~Sweet Honesty~ said...

SELAMAT PEGI N SELAMAT KEMBALI YE..WAH MCM NAK PG BERPERANG PLA..HIHI

LubLy said...

bro lu xjmpt wa..lu mmg nak kene tibai dgn wa la..hahaha

Nurul Aisyah said...

sy terasa malan nak urus churp2..

huhuhu nak kahwin da yer.... :)

Eza Boom Boom said...

epi holiday!! :) dah nak kwen nanti, jangan lupa pos kad jemputan pulak.. hihi..

Zarul said...

enjoy ur kampung bro

dhiera said...

lan, bile tarikh ye.. jangan lupe jemput ye.. tahniah in advance. btw, pergi training tapi otak dah ingat nak balik kampung kan??

saya tag arelan : http://dhieranottie.blogspot.com/2012/04/ciksusu-first-giveaway.html

aReLaN said...

@Cik Nur : syukur dah selamat sampai.hehehe

@Cik tikah : amin...

@ZYASH : susah tu nak dapat cuti 4 hari bila dah alam keje ni.hehe

@Kancil 8349 : hehehe..promo tu penting.leh topup tabung kawen

@Adylia Qarissa : memang best.makan tido je keje. :P

aReLaN said...

@Cik Awin : syok habis la.hehe

@Hanamiko Sakura : family menetap di perak.saya dok nilai sorang2 je.

@Masz : amin..thanks masz

@9n0L4 : amin...dah selamat balik rumah

@Nurul : best la makan tido je keje.menternak lemak jela kat rumah ni.

aReLaN said...

@~aYu~ : terima kasih.jom blik kmpg.

@Cha_Haya : selamat segalanya insya-ALLAH

@happy eim : insya-ALLAH bulan 11 ni kawen.

@c'axoera : hihihi..memang wajib la balik.klu tak,spe nk buat keje saya

@[sutera kasih] : amin...time kasih awk

aReLaN said...

@PariPariPutih : drebar bawak macam pelesit.hahahaha

@WuMing : insya-ALLAH bulan 11 ni kawen.hehehe

@Cik FaRiZaM : hehehe..survey pe yang patut

@RieTTa : jom balik kampung.hepi bday to ur mommy

@Zakia : happy holiday gak.promo utk tabung kawen.hehe

aReLaN said...

@miss klanika : untung la dah kat kampung.wuuu

@Shaznina Sofia : baru sebulan.saya ni dah berbulan2 tau.wuuu

@Ezad Skytech : amin...

@Zuan : hepi2.ak pon nk jugak.

@lisa : terima kasih cik lisa

aReLaN said...

@si kiut lavender : balik kampung memang best.heheh

@muja : tak elok jeles2 tau. :P

@profmie : tau takpe.aku singgah je slalu tapi dok yang tu je.hahaha..jangan sampai berhabuk dahla.

@Cik FaRizaM : dah setel.hehe

@~Sweet Honesty~ : hohoho...nak menyambut kepulanganku kembali ke??

aReLaN said...

@LubLy : uish..lupa la.ala,jangan la tibai.tak elok tau tibai2 orang ni.

@Nurul Aisyah : hehehe..tunggu ye jemputannya

@Eza : kad jemputan tu insya-ALLAH kalau diminta.hehe

@Zarul : thanks zarul

@dhiera : my place 17/11/12 insya-ALLAH.hehehe

eva said...

wahh!! jeles dpt 4 hari cuti lahh.. smoga balik dgn selamat yer..

Sharidawati Shahrudin said...

yeay dah nak kahwen ek... tahniah ye...hmmm dah buat checklist sebelum kenduri ? sila buat ye.....

aReLaN said...

@eva : acilah hari tu orang lain cuti tapi saya keje.hehehe

@Kak Shah : insya-ALLAH.dah buat pon.banyak lagi benda tak setel sebab rasa cam awal lagi je.eheheh

NAL said...

confirm best punye larh..

P#eoniX said...

uih!!!!!!!neh balik kg cuti kawen ke hape neh??hakhakhak...

anamizu kaito said...

mmg tepu gak otak kalo masuk bab training nih =P

wahh balik kmpung beli brg kawen ea lan?? cayalah!!! hehe





*lama x dtg sini..bz sikit la lan skg ni T___T





luv,
cik ana

aReLaN said...

@NAL : memang best.makan tido je keje.hahaha

@P#eoniX : awal lagi.kawen bulan 11 la.balik survey pe yang patut dulu

@cik ana : tak beli pape pon.survey harga n sewa pe sume je.hehehe

Nurrul Hazieqah ツ said...

wahh , Nurrul tak rasa lagi semua nie.. tapi lepas SPM .. mesti dpt rasa sume nie kan ? hehehe..