Tuesday, May 1, 2012

BE NoN-sToP


Aku baru je sampai dari Teluk Intan petang tadi. Bercuti, memang malas betul rasa nak blogwalking, update pe sume la. Sori la ye kalau tak dapat setelkan tag yang korang buat. Memang not in the mood la skang ni. Ditambah lak ngan kekalahan MU kepada Manchester City malam tadi. Sedih gua.....Tapi terubat gak la kesedihan aku ni bila Kelate, Red Warriors layak ke final Piala FA setelah mengetepikan Kedah dengan kelebihan gol di tempat lawan walaupun seri agregat 3-3. Hohoho..Gomo Kelate Gomo!!!!


Dalam kemalasan aku nak update ni, leh lak ada BE terjah masuk blog aku lagi. Syukur alhamdulillah. Terima kasih Nuffnang. BE kali ni datangnya dari Digi Broadband Internet. Ni menjadikan sekarang ni 3 BE tengah jalan kat blog aku. Tahun ni dah 8 BE terjah kat sini. Walaupun tak banyak aku dapat, tapi bonus la bila ada BE ni. Takde la sekadar 25 sen je setiap ads kan. Huhuhu...


p/s : Sori la kalau tak setelkan mana-mana tag. Malas giler rasa. Mood hilang ntah ke mana....


43 comments:

Cik Nur said...

haish..baru ngumpat arelan kat blog...tgk BE dia naik lagi..syoknya..!

tunjuk ajar ku sifu...!

Haruno Hana 하나 said...

waa... bestnya dpt BE lg.. Hana baru satu kempen.. x tgok bola sbb x minat tp bangga sbb Kelatey menang :P

PariPariPutih said...

Bro glad you arrived safely... lek arr... update mengupdate tu can be done later... hu hu hu selamat bekerja balik esok ^_^

eva said...

adoh mak.. pesal pulak mood hilang ni..

ZYASH said...

Yeah.. Alhamdulillah ade BE bertambah, zy tetap kekal ngan yg 1 tu...hehehe, tapi sebaik ade dari xde kan...

aReLaN said...

@Cik Nur : jauh lagi nak sampai tahap sifu tu lah.hahaha

@Haruno Hana : sebab kelate main la kena tengok patutnya tau. :)

@PariPariPutih : u too.selamat bekerja.mood cuti tak hilang lagi ni.camne ni.aiyoo

@eva : beselah.cuti lama.syok lak rasa dok rumah.sume benda lain jadi malas nak buat.heheh

@ZYASH : alhamdulillah.ada la jugak tu kiranya.

Norlida Ramli said...

tahniah dapt byk BE..alhamdulillah =)

sy x penah lg dpt BE,haha =p

Nurrul Hazieqah ツ said...

Jeles tol lah.. asal dtg blog nie mesti entry pasal BE dari Nuffnag..

*boleh buat duit tok kawin ... bestnya ! :)

Kancil 8349 said...

wow...tengok je bikin jeles...apapun tahniah

Hanamiko Sakura said...

tahniah.. dapat BE lagi.. MU kalah? jangan sedih ek.. nasib baik saya tak sokong MU.. tak delah kecewa.. hihi

Masz Sidek said...

alhamdulillah makin murah rezeli arelan...

LubLy said...

chill la br0..sememangnye MC kuat dr MU

*statement bakar line nieh!*huahua

[sutera kasih] said...

bestnya byk BE huh jelesss

Saya Disini said...

wah..bestnye

redlomo said...

blog popular mesti senang dapat BE... blog kurang popular xde la dapat sedih sedih...

TF said...

Alhamdulilah la..BE naik ek..apa rahsia?turun ilmu sikit,haha..kalau bleh nak letak setiap sudut la..iklan camnie..hehew..

Mr.Clive said...

hoho rezeki ngan BE melimpah limpah yer...hoho

9n0L4 said...

untung laaaa die. kite bile nak dpt ntah. tapi syukur jelah ade jugak 25 sen X 24. huhu.

oktant said...

Syukur Alhamdulillah... Tahniah sbb dpt BE. Kalau dah rezeki, mmg tak ke mana. :)

Blog sy ni pun dah lama tak update. Tp Alhamdulillah baru dpt BE gak.

iena said...

tahniah..syukur alhamdulillah.rezeki Allah nak bagi

Chuu Muqhlis said...

amboi seronok ye., mencanak2 be dia :D

Nurul Aisyah said...

macam mana nak dapat BE? nape saya tak pernah dapat pun? sedih betul...

si kiut lavender said...

hadoi...

sakit pulak hati bila dia sebut sal kedah..haishh

Ahmad Saufe said...

GKG !!! Kenari kene pulun tu dia!!!

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer ade BE lagi..

Nurmujahidah Ismail said...

arelan ore klate ke,, laaa,,, hehe,, ingatkan si dia je yang klate,, samela kite,, kih3

NIZAM said...

takyah la kecewa. bola tu bulat. apa2 pun boleh jadi. falsafah jap. hehe. ala, aku tau ko takde mud sbb tgh cari mud keje kan. cuti pjg katekan :p

~Sweet Honesty~ said...

asyik dpt BE jek kamu yee..rezki nk kawen kot..hihihi

Apple said...

good for non stop BE! that mean you are a blogger.

aReLaN said...

@Norlida : syukur.sabar ye.nanti ada la tu.

@Nurrul Hazieqah : hehehe..tak elok jeles2 ni.topup duit tabung sket2.

@Kancil 8349 : time kasih kancil

@Hanamiko Sakura : sedih jap je.bola kan sfera.pape leh jadi.hehehe

aReLaN said...

@Masz : syukur alhamdulillah

@LubLy : uish..ni memang cuba bermain api nampak gaya.hahaha

@[sutera kasih] : sket je tu. sabar ye.nanti mesti ada yang singgah

@Saya Disini : best la kalau dapat banyak.rezeki lebih sket.

aReLaN said...

@redlomo : popular?memang jauh sangat la tahap tu.hahaha

@TF : dah turun ilmu mana yang ada.heheh

@Mr. Clive : syukur la kan. :)

@9n0L4 : ok la tu.ada daripada takde kan.hehehe

aReLaN said...

@oktant : syukur alhamdulillah

@iena : terima kasih.memang syukur sangat

@Chuu Muqhlis : hehehe..sapa tak seronok kan

@nurul Aisyah : yang penting,sabar. nanti insya-ALLAH ada.

aReLaN said...

@si kiut lavender : hahaha..cuba lagi lain kali ye

@Apai : gomo perabih.hohoho

@Nurul Akmal : best.dapat topup tabung kawen sket.hehehe

@muja : arelan bukan orang kelate pon.memang takde kaitan darah.tapi pernah dok besut la.

aReLaN said...

@NIZAM : memang betul.tulah akibat bila cuti lama.hahaha

@~Sweet Honesty~ : syukur alhamdulillah

@Apple : yup.dat's true

Norasikin said...

Syok la dpt BE. Tahun ni saya baru dapat sekeping je. Syukron

Cik FaRiZaM said...

chaiyok2 arelan....
murah rezki arelan...nk kawin kan?

Ezad Skytech said...

seronok tgk kalau ada BE ni kan...

> tahun ni baru satu je BE dpt...ahakss~

jaerul said...

susah la nak dapat be nih,.. sbb be je bagi naik earning,. haha,. xper la,.. xpenting pun,. aiigoo,..

Saiful Lizan said...

selalu BE naik berapa ek? memang 25 sen ea?

[z@ck] said...

pergh..sekali tiga BE tuuuuu

fiQ'Ra said...

BE lagi.. huhhh jeles2.. :))

Zarul said...

begheh la tu bro...serupo ngan kawe jugok sokong MU ngan Red Warior..gomo2 weh