Sunday, May 20, 2012

SeGMeN "SaYa BLoGGeR HoT" By cHeGu aLoNg

Hari hujan, jadi dok jela dalam rumah ni. Jadi boleh la nak buat tag & join segmen yang member blogger lain ajak kan. Hehehe..Kali ni Kaisara Aiman tag aku untuk Segmen Saya Blogger Hot by Chegu Along. Sape berminat atau rasa diri hot (aku pon tak hot tapi seyes aku panas je selalu skang ni) leh la join skali ye.



Mangsa tag kali ni lak:



9 comments:

Nurul Aisyah said...

oooooooo

:3

hmmmmmm

P#eoniX said...

slamat bersegmen bro!!!!

Kasih Salina said...

rajin betol join segmen..

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : hmmm...kenapa??

@P#eoniX : terima kasih bro

@Kasih Salina : hehehe..orang tag.join la kalau rajin.

fiQ'Ra said...

ramai blogger yg buat segmen kan.. bagus betul.. tetiba rasa nak join jugak =)

Elysa Sofia said...

salah nama tu.. huhu patutnya Elysa Sofia ^__^

Terima kasih tag! :)

9n0L4 said...

slmt bersegmen lah ye. hot sgt. ;)

Nurul Akmal said...

hehehe.. time kasih tag nurul.. nanti nurul join.. ;)

renaPuteh said...

singgah daripada segmen yang sama :)

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html