Thursday, June 14, 2012

BE BaRu


Beberapa hari lepas BE aku berakhir, tetiba semalam masuk lak BE baru. Syukur alhamdulillah & terima kasih banyak buat Nuffnang kerana letak BE baru kat blog aku yang cikai ni. Huhu...Cepat sket la earnings aku leh naik ngan adanya BE ni. Kali ni BE dari DiGi DEP Rider. Kalau nampak iklan tu, ringankan la tangan korang untuk klik ye. Bukan rugi pape pon. Heho...


Lagi seminggu je menjelang Standard Chartered KL Marathon tapi aku dah agak lama la tak training ke pape. Jogging setakat 5km pon aku dah sakit kaki. Camne la aku nak habiskan half marathon = 21km aku tu nanti ek. Doakan jela yang terbaik untuk aku ni ye para sahabat sekalian. Masa bila la aku nak gi amek race pack aku tu ek. Hmmm... 

63 comments:

Noraim said...

rajin blogging mesti la dpt BE :)

Masha Meisters said...

congrate2...rezeki org nak kawin ni...hehe

boboob said...

meh sy klikkn BE jap..

fiQRa said...

wuuuuu.. nuffnang bagi rezeki kat orang nak kahwin tu.. hehehe

anamizu kaito said...

wahhh rezeki org nk kawen lettew lan =P owhh standard chartered KL marathon.. ade sorang mmber aku ckp nak join..




owh belah ko nti knduri bln 11 ea?
ok2..nak kad wangi2 =P


luv,
cik ana

aReLaN said...

@Noraim : kenalah selalu rajin BW kalau nak orang singgah blog kita kan.hehehe

@Masha Meisters : terima kasih.moga lebih murah rezeki kita sume pasni

@boboob : thanks bro

aReLaN said...

@fiQRa : tulah pasal.moga kita sume lebih murah rezeki dekat2 nak kwen ni.hehehe

@cik ana : first time lari awal pagi.selama ni aku masuk yang malam je.hoho..nak kad wangi?gi letak bedak ye nanti

Eza Boom Boom :) said...

tahniah! :) heee..

profmie said...

rezeki tU,..
pehh..kO join lg ae marathon.. Good luck ar bRo.

Fahz said...

rajinnya arelan sertai marathon.bagus la..gudluck arelan!

Ummiega said...

congrat... have a nice day.

~Sweet Honesty~ said...

murah rezeki dkt2 nk kawen ne kann..hihi..tahniah yea..

Arina Shamsul said...

alhamdulillah..rezeki dari allah :)

wah dia join maraton la..good luck :)

Asmara said...

Rejeki, sikit2 lama2 jd bukit, x gitu. Hehe..
Moga selamat sumua nnti ye. :D

cinnamon.com said...

ha ah rajin byk le dapatnya nanti..

LELAKI INI said...

best2!

are_lin@yu said...

cmna nk tahu daapt be erk...huhu

Yana Libra said...

murah rezeki~ :)

saya pun tak tau camne nak tau dapat be atau tak..huhu~

msredcheesecake said...

bule la saving tuk kawen...huuuu

LubLy said...

btl kata kak red tue..

lelamaisara said...

rejeki orang berdarah manis...heee

fadh leyanie said...

ok la tu jogging 5 km baru sakit kaki,setengah org tu jogging 1 km dah sakit kaki.

Dieyna said...

bagus dapat be.. jangan lupa promot be tu ye.. bg extra promosi

Yumida said...

baiknye abg BE....

Deqla manjew said...

alhamdulillah kan..bila adanya GSF BE deqla pun dah naik.. :)

Nyue said...

murahnya rezeki...BE kita mmg xthu..ehehe..tp thu la psl nuffang kn..ehhee

Wanieys said...

tahniah dpt BE baru...best kan hihihi

Kancil 8349 said...

tahniah

Myra Jay said...

Tahniah!!
Keep on blogging :)

P#eoniX said...

minat ko masuk marathon neh yek...hehehe....perut tuh dah de brape pack???keh...keh...keh...aku neh lagik teruk...ari-ari dok makan bukan-bukan,nak senam...harammmm!!!tuh yang belom kawen pon perot kedepan...hakhakhak...

TF said...

Alhamdulilah bertambah ek BE..syiokla..haha..blehla belanja kitaorg nie..all d best..selamat bermarathon..huhu

widiea azira said...

blog sy xde pn iklan. .haha kesian kan

ch000tz axoera ヅ said...

blogging hanya utk suka² dan tak lalu nak tampal² iklan hehehe kasi yang lebih memerlukan :D

maszull said...

assalamualaikum arelan...tahniah sebab BE meningkat lg...:)

[sutera kasih] said...

alhamdulillah rezeki tu :)

iKhRam said...

kayo.. kayo...
apapun lari elok2 k?

jebengotai said...

murah rezeki..hehe

9n0L4 said...

hihu. asek BE je dpt. bak sini sikittttttt. ;)

Zakaria's daughter said...

peh peh. hupdate2 jekkk dpt BE. masyuk2. mesti tabung nak kawen dah penuh. haha

N.Aima K said...

wah dah lama saya x bersenam haih

N.Aima K said...

wah dah lama saya x bersenam haih

shera haifa said...

21 KM.. mak oiii jauh tu...

Si Matatajam said...

Rezeki blogging tu... Tahniah dik...

Hanamiko Sakura said...

lari jangan tak lari.. hehe

M@W@R Q@SeH said...

dtg sini klik BE utk bakal pengantin :)

Cik tikah said...

untunglah dtg BE :) Tahniah! :)

anamizu kaito said...

aku xnak letak bedak! nk yg otomatik kad tu wangi! rawrrr~ hehe =P




luv,
cik ana

aReLaN said...

@Eza : terima kasih!!!

@profmie : join la.tu jela event yang aku leh masuk.heheh

@Fahz : hait..ganbarimasu~~

@Ummiega : thank you

aReLaN said...

@~Sweet Honesty~ : terima kasih sweety

@Arina Shamsul : alhamdulillah...ganbarimasu

@Asmara : sabar berusaha demi jadi bukit tu.hehe

@cinnamon.com : insya-ALLAH

aReLaN said...

@LELAKI INI : memang best. :)

@are_lin@yu : check la kat nuffnang.hehe

@Yana Libra : cuba la check kat nuffnang tu ada BE ke tak ye. :)

@kak red : amin..moga bertambah la saving tu kan

aReLaN said...

@LubLy : betul aje.hahah

@lelamaisara : syukur alhamdulillah

@fadh leyanie : tu sebab tak bese.kalau dah bese mesti tak trasa lari sampai cukup marathon 42 km kan.

@Dieyna : promo itu penting!!!

aReLaN said...

@Yumida : hehehe..mana ada

@Deqla manjew : betul tu.ada geng ni makin murah rezeki.syukur

@Nyue : hehehe..nak tau kena la belajar kan.

@Wanieys : thank you.memang best.

aReLaN said...

@Kancil 8349 : thanks kancil

@Myra Jay : terima kasih.majulah blogger untuk negara

@P#eoniX : still one pack lagi ni.hahahah

@TF : alhamdulillah. banyak pakai duit skang ni.huhu

aReLaN said...

@widiea azira : ala,kalau takde, leh adakan.hehe

@ch000tz axoera : takpe2.saya pon sampingan je ni.yang penting hepi berblogging.

@maszull : waalaikumussalam.terima kasih mama

@[sutera kasih] : alhamdulillah

aReLaN said...

@iKhram : insya-ALLAH.buat sehabis baik

@jebengotai : syukur...

@9n0L4 : hehehe..kalau leh bagi,memang dah lama bagi. :P

@Zakaria's daughter : tabung kawen alhamdulillah dah ckup.ni leh la buat tabung honeymoon.hoho

aReLaN said...

@N. Aima K : uish..kena selalu bersenam.baru sihat.

@shera haifa : bese2 jela.hehe

@Si Matatajam : terima kasih kak

aReLaN said...

@Hanamiko Sakura : kudaku lari gagah berani~~~

@M@W@R Q@SeH : terima kasih sudi klik.heheh

@cik tikah : thank you my fren.hehe

eva said...

alhamdulillah rezeki lagi! hehe haa nantikan sy rajinkan jari utk klik haha..

Mr.Clive said...

hoho rezeki rezeki! :)

Zarul Umbrella said...

tahniah dapat BE..fuhh half marathon..penat lah..seumur hidup tak pernah lari lebih dari 5km hehehe

Nurul Akmal said...

wah bestnyer..

KiD said...

hebat lah bro!!! tahniah

dhiera said...

macam mana dengan race ni?