Saturday, June 23, 2012

WiKeN YaNg FuLL

Hari ni kena gi amek race pack untuk KL Marathon kat Plaza Putra, berdekatan Dataran Merdeka. Esok start larian untuk half-marathon seawal jam 6.00 pagi. Kena la gerak awal pagi esok. Hari ni tak tau la balik pukul berapa lepas amek race pack. Pukul 4 pagi lebih kurang dah kena gerak gi LRT Bandar Tasik Selatan. Nilah running event pertama yang aku masuk waktu pagi. Selama ni masuk yang night race. Hohoho...

Lepas lari esok la, baru aku sempat BW blog korang sume, tupon kalau aku masih mampu bangun dari tidur akibat keletihan. Muahaha...Sabar la ye.

49 comments:

Cik Awin said...

penuh btl aktiviti rini ye ;)

~Sweet Honesty~ said...

wahh..pack yea hari ni...rht cukup2 yea..

NAL said...

rajin nyer...

PariPariPutih said...

Uih! ko dah macam ROBOT la plak aReLaN... ha ha ha tak reti penat ke hape?? niway good luck semoga dapat lari paling depan sekali ^^

siap2 weh jom gi ngundi he3 ^^ http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/pru-blog-paripariputih-ko-hade.html

Cik tikah said...

semoga semuanya berjalan dengan lancar yer :)

Hanamiko Sakura said...

rajin sungguh dia pergi berlari ek.. hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

busynya...hihi..tp bgus la rjin sertai aktiviti cmtu..bdn sht,otak cergas...hihi

Arina Shamsul said...

wah..lari laju2 tau..hehehe.

P#eoniX said...

kali neh dah standbye kamera blom....buleh letak kat blog bwat ingatan sok kalau dah tua....keh...keh...keh...

P#eoniX said...

nilai kat ner??nilai 1,2,3???heheheh...laju jer haku tanye...keh...keh...keh....

Si Matatajam said...

Lari jgn tak lariiii.... Kasi menang tau...

Cinta Misteri said...

jatuh bangun sendiri...

fadh leyanie said...

selamat berlari hirup udara pagi..:P

cinnamon.com said...

lari jgn tak berlari..

Nurul Aisyah said...

hihi...Good luck!!

*lama tak singgah blog ni...gomen.. :)

NIZAM said...

Lan, lari laju2 kasi menang k. baik kan aku punye sokongan moral. :)

wiken aku pun full jugak. layan movie je memanjang.

Has said...

yappari alan sugoi ne. sonkei shimasu! :D

Chic Na said...

selamat berlari.. :)

jebengotai said...

owh ingt bz sbb per..ok la tu leh jdik sihat :)

nurfauzi said...

kalau hang menang, aku belanje burger kaw kaw.

Deqla manjew said...

pacu laju2 k...hihi

Wanieys said...

mmg pack sungguh aktiviti hr ni kan ahaks

9n0L4 said...

kuat betul stamina ye. asek marathon aje. ;)

profmie said...

ak dh agk ar..msti kO join jg KL Marathon ni coz ak de psn iklannya kt newspper..
btw,ganbatte kudasai arelan-kun..

Cik Nur said...

semoga berjaya untuk besok..!

Nurrul said...

Good luck ! lari laju2 taw abg arelan.. dapatkan hadiah Juara ! :)

Noraim said...

lari lagi? hmm cepat kurus la gini. hikhik.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe lari je keje ko ni..

dyabunga said...

bagus lah arelan..asyik berlari je..haha.. chaiyok!!chaiyok!!

Yumida said...

aktif...yeah...teruskan berusaha..

Nyue said...

teruskan usaha....menang taw..ehhee

aReLaN said...

@Cik Awin : memang penuh la.hoho

@~Sweet Honesty~ : takkan cukup waktu nak rehat.wuuu

@NAL : kena la rajinkan diri

aReLaN said...

@PariPariPutih : memang tak merasa la depan sekali tu. Hahaha

@Cik tikah : dah lancar pon sume nya.hehe

@Hanamiko Sakura : rajin itu perlu

aReLaN said...

@~KaiSara AiMan PunYe BloG~ : tak berapa cergas skang ni sebab dah kureng bersenam.hmmm

@Arina Shamsul : tak larat nak lari laju.berat sangat badan ni....

@P#eoniX : rumah kat nilai perdana la.dekat ngan pekan lama.

aReLaN said...

@Si Matatajam : memang tak mampu la nak menang...

@Cinta Misteri : ramai je orang leh tolong angkat kalau jatuh.hoho

@fadh leyanie : pagi2 lagi dah banyak telan asap keta yang datang KL...

aReLaN said...

@cinnamon.com : letih berlari...

@Nurul Aisyah : otsukaresan..takpe2. sama la kita pon

@NIZAM : aku memang tak mampu nak menang.mampu habiskan pon dah cukup baik pe.

aReLaN said...

@Sensei : iie..sonna koto iwanaide

@Chic Na : dah selamat pon.hehe

@jebengotai : majulah blogge & sukan untuk negara!!!!

aReLaN said...

@nurfauzi : memang tak dapat la derr...

@Deqla manjew : takleh laju dah.sakit2.hoho

@Wanieys : memang lembik la dibuatnya...

aReLaN said...

@9n0L4 : takdela kuat mana pon...

@profmie : yoku ganbatta..

@Cik Nur : berjaya la tamatkan.alhamdulillah

aReLaN said...

@Nurrul : juara tu tinggi sangat target.hahaha

@Noraim : tak kurus2 gak.wuuuu

@Zuan : tu je event yang leh masuk. kalau ada sukan lain dah lama aku join.hoho

aReLaN said...

@dya : muda2 ni la kena aktifkan diri.hoho

@Yumida : usaha tangga kejayaan

@Nyue : tak dapek la nak menang tu.hoho

Masha Meisters said...

betul2 bina badan ni..hehe
my dear masha kan xminat marathon la...dyer g bina badan pun hangat2 taik ayam je...kikiki

Dieyna said...

slmt bermarathon..... hehe

anamizu kaito said...

alhmdulillah ko dah selamat setelkan marathon =P




Luv,
cik ana

aReLaN said...

@Masha Meisters : hahaha..bese la tu.bukan senang nak jadi rajin ni.jenis saya ni, memang takleh badan berlemak.tak best rasanya.hehe

@Dieyna : dah selamat.hoho

@cik ana : alhamdulillah

Saya Disini said...

ok..teringin paha ayam

Nurul Akmal said...

Bestnyer aktiviti Arelan..

aReLaN said...

@Saya Disini : hehehe..dah makan KFC semalam.yezza

@Nurul : best tapi letih sangat...

Mr.Clive said...

caiyok caiyok!!!