Thursday, July 26, 2012

SeGMeN aYu : saYa BLoGGeR DaRi....


Dah lama tak join segmen. Kali ni aku join Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ...... selepas kena tag dengan M@W@R Q@SeH. Syarat dia memang mudah la. Sesiapa yang berminat nak join leh la klik sini.

Aku blogger dari Negeri Sembilan, tupon kalau kira tempat menetap sekarang la kan. Nak tag FaRiZa.


61 comments:

paripariputih said...

hamboi.... panjang nampak entry?? keh keh keh bz giler la tu kan? tak menyempat2 tulis panjang L.O.L >.<

msredcheesecake said...

sy blogger dr selangor...hhee samat bersegmen

~Sweet Honesty~ said...

sya blogger dri nepall..ada berani ke blog sayee??? muahahaha

LYAfrina said...

wow.. gud luck dear..

lya blogger dr trg

Miss BaNu said...

saya pun dh join segmen ni haha saya blogger dri penang =)

Cendol said...

yo selamat bersegmen ;) selamat berbuka!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat bersegmen...
heeeeeeeee

Cik tikah said...

ada hadiah x? hehehe

lelamaisara said...

oh blogger dari negeri9 rupanye...
saya dari johor...saya dah join dah segmen ni....

Chic Na said...

selamat bersegmen arelan. dr nogori yo. :)

anamizu kaito said...

selamat bersegmen Lan ;)
guwa blogger dr PERAK.. hehe






slm ramadhan,
cik ana

M@W@R Q@SeH said...

hehee arelan join juga ye...klu x slp akak la arelan org perak kan...

profmie said...

selamat bersegmen..

Lia Irdelia said...

saya plak..
dari kl..
hehhehehe..

Si Matatajam said...

Tu kalau ikut tempat menetap skang.. Kalau betul2 asalnya dari mana dik?

Yumida said...

slmt bersegmen...salam ukhuwah n salam ramadhan arelan

Cik Nur said...

blogger dari nogori kee.. :)
ingtkan perak..hihih

Deqla manjew said...

owhh... nogori yo... lahirnya kat mana ??

Masz Sidek said...

oooohhh. sy blogger Sarawak...

menetap kat N9... tempat kelahiran pulak kat mana??

maszull said...

assalamualaikum arelan...selamat bersegmen yer...:)

Chuu Muqhlis said...

arelan., sy suke dgr org minang ckp negeri sembilan.,cm seronok je bunyik dia.,

apo kono eh jang..eh!

Nyue said...

ahahahahah........selamat bersegmen....

dyabunga said...

dya dari kl,sleangor..hahah..

aReLaN said...

@paripariputih : hahaha..memang busy la skang ni

@kak red : terima kasih

@~Sweet Honesty~ : fuiyyooo..talak belani woo

@LYAfrina : thank you. saya dok terengganu gak dulu.hehe

aReLaN said...

@Miss BaNu : ramai betul join ni

@Cendol : selamat segalanya

@Alieza Dayasari : huuuuu

@Cik tikah : mestilah ada.hehe

aReLaN said...

@lelamaisara : menetap di nogoghi je.hehe

@Chic Na : rumah skang je kat nogori.

@cik ana : sama la.gua pon leh kira blogger perak gak meh

@M@W@R Q@SeH : pening sket.alamat ic & rumah family memang kat perak

aReLaN said...

@profmie : thank you

@Lia Irdelia : ooooo..key el menjerit tu.hehe

@Si Matatajam : lahir kat melaka

@Yumida : salam ukhwah

aReLaN said...

@Cik Nur : perak tu rumah family

@Deqla manjew : lahir kat melaka.hehe

@Masz : kelahiran kat melaka la.

@maszull : waalaikumussalam. mama dah join lom??

aReLaN said...

@Chuu Muqhlis : saya memang tak reti bab loghat minang ke apa ni.kelate je boleh.

@Nyue : thank you~~

@dya : kl & selangor??

are_lin@yu said...

tq join segmen ayu,t ayu update warna kuning ya:-)..n9 kt na tu?pernah gak g tau kolej murni ngn giant kot kt situ..hehe

dyabunga said...

alamat dya memang ada kl,selangor..haha.. 2 dalam 1 tau.. negeri sembilan kampung dya..

Cik mama said...

Nakkk joinn tapi tak kna tag... boelh kahh.?? saya blogger dari selangor... ^_^

izan mama mia said...

la...letih baca entry dio..napa pendek sangat karangannya..

ஜ miss klanika ஜ said...

sy blogger entah dr mana-mana. hehe

fiza said...

Saya blogger dari selangor...hehehe...

Selamat bersegmen yer.

Kesuma Angsana said...

selamat bersegmen yek!

JebengOtai™ said...

main tag2 lak..hehe

Juliet_iRa~" said...

heheh bz2 sempat lg bersegmen ek!:p

psss : jom menari..ahha..tarian apa tau?joget lambak?haha :p

Nadia Elena said...

org n9 ke? sy muar, johor. jemput la dtg raya. dah alang2 tu, bawak la rombongan meminang sekali ye..miahahaha! =P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

lama x bersegment~ huhu

Noraim said...

saya dari johor bahru (dan2 johor bahru) haha.

salam kenal. hhaa.

aimaniman said...

akak x sempat la nak join segmen.. anak sakit.. mama lagiiii sakit... ni pun bw guna note.. nb akak dah bersawang kot...
akak blogger dr josel..jhrselangor...

QasehnyaRania said...

morning arelan :)
cmna puasa ok ..:D

Nurul ain said...

Owh, pakcik ni rajin bersegmen ye.. Sy dari joland.. Johor + n9 :-)

paripariputih said...

spontan itu awesome check2 itouttttt!! http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/spontan-itu-awesome.html

S H I T E Q said...

hai org nogori. saya korean. hahaha

Hanamiko Sakura said...

semoga berjaya !
saya blogger dari jepun.. ecehh.. tipu je.. hahaha

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Cik Aini said...

kira org perak lah ni :)
cuma menetap kat n9 kan..
sy dr perlis..hehhe jom lah kenal2 :)

P#eoniX said...

sy blogger dari noghori selangor....wakakaka....tercapai gak posing last time maen ngan team ichiko...huhuhuhh...siap posing lagik....hehehehe...slamat bersegmen...

gadisworld said...

salam kenalan dari chik as :)

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Kancil 8349 said...

Selamat bersegmen...jika kancil ada kelapangan kancil akan join

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

singgah petang2 di sini (^___^)

wan nurul hezrina said...

blogger melaka datang melawat..salam ramadhan yang ke 11

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Sham Canggeyz said...

Salam kenal.. blogger slangor singgah sini.
http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Princess Nusy said...

Salam Ramadhan.. ^^

iena_gie said...

Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Ct Noraishah said...

salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

babycomel said...

dr perak dtg jenguk org negori ;)

NuRuL said...

Hye orang nogori !

Dari Selangor dating terjah sini..:)

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

KhaiRul Azmi said...

Datang darri segmen yang sama .... dah saya follow blog awk.. jom follow balik... saya dari tawau,sabah

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html