Tuesday, July 31, 2012

TaK MeNYeMPaT

Kebelakangan ni memang tak sempat la nak update blog ni. Memang berhabuk aku biar. Kat tempat keje tak best nak update. Kat rumah malas & tak larat. Lepas terawih besenya balik je rumah terus tidur. Hari ni dah last day aku keje kat Ichikoh ni. Minggu depan mula kerja kat Honda Alor Gajah, Melaka. Mulai esok dah kena angkut barang-barang pindah rumah baru kat Senawang lak. Nanti la ye aku update balik, citer panjang lebar, singgah & tinggal jejak kat blog korang semua ye. Adioss~~

52 comments:

Myra Jay said...

Selamat berhijrah ye ;)

Deq's Qienz said...

Xper take u're time..hihii bla dah da mood jenguk2 la ktorg..

Che Rosliza Che mat said...

hihihi bulan posa memang badan lesu...kemalasan lagi bertambah2...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aisehh sama la.. pas terawih mata dah berat..siang plak dok buat benda lain..huhu

paripariputih said...

ha ha ha dah macam F1 jer update entri dia all the best aReLan... :)

Miss Hidy said...

Selamat Bertugas di tempat baru...=)

lelamaisara said...

selamat berpindah...:)

maszull said...

assalamualaikum arelan....selamat bertugas ditempat baru...:)

Warna Warni Kehidupan said...

samalah kite huhu.. selamat bertugas yoo

Wanieys said...

masuk bulan posa mmg letih sikit...xper nanti dh xbz bw laju2 la yer hihi

Fana | Aqim said...

selamat bertugas arelan! :)

LubLy said...

insyaAllah semuanye selamat..

kayyana said...

selamat berpindah randah yerk...

Nurmujahidah Ismail said...

slamt berpindah, moga bahagia di tmpat baru,, :D

Kesuma Angsana said...

xpe KA ttp follow ye!

QasehnyaRania said...

selamat berpindah arelan...;)

Chic Na said...

selamat berpindah tempat keja & rumah baru. :)

~Sweet Honesty~ said...

selamat berpindah randah la yea..hati2 di jln raya..hihi

Cik Aini said...

gud luck ye Alan to Honda n gud bye to Ichikon.hehehe

selamat berpindah ke rumah baru lah ye ;)

Nadia Elena said...

salam ramadhan.. =)

LYAfrina said...

slamat btugas d tmpat baru ye

bukankosong said...

aku update time ada idea je

tp nmpak mcm tiap2 hari update sbb aku schedule kan dulu

ia akan nmpak appear setiap hari walhal entry itu 2 3 hari lepas

JebengOtai™ said...

selamat memulakan tugas ditempat baru.. :)

Cik Nur said...

selamat berhijrah ke tempat baru ya arelan.. :)

NAL said...

selamat berhijrah.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak menyempat juga erk nk BW....

Chuu Muqhlis said...

arelan., kat honda ade nk pki grapik designer x hehehe?

cik wanie Lovela (CWL) said...

samo kita

Yumida said...

slmt bertugas di tmpt baru.. moga dipermudahkan segala urusan arenal

Deqla manjew said...

ala, takde hal la.. utamakan mana pnting dulu bro.. hurm.. moga dipermudahkan segala urusan...selamat memulakan kerjaya baru.. :)

Nyue said...

Xper take u're time....same me too arr..xmyempat nk update entry/BW..heheh

Lia Irdelia said...

dulukan mana yang perlu...
hehhhe..

:)

fiza said...

Selamat bekerja ditempat baru dan selamat berpindah rumah lah yer.

dyabunga said...

xpe..dah tak busy jgn lupa update ye..hihih

jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

Masha Meisters said...

puasa2 ni nak berpuindah..mengemas lagi memg let5ih...xpela dulukan yang dulu ye :)

ஜ miss klanika ஜ said...

sama la. jarang apdet skrg . tggu raya la gamaknya.

Cik TeN10 said...

Selamat berpindah randah lah ea :)

Btw..honda sng nk dpt spare part x kt mesia?

aReLaN said...

@Myra Jay : selamat sumenya...

@Deq's Qienz : mood hilang ntah ke mana

@Che Rosliza Che Mat : tulah pasal. menambah lagi pada kemalasan diri ini

@Zuan : tu yang tak terupdate.aiyoo

aReLaN said...

@Myra Jay : selamat sumenya...

@Deq's Qienz : mood hilang ntah ke mana

@Che Rosliza Che Mat : tulah pasal. menambah lagi pada kemalasan diri ini

@Zuan : tu yang tak terupdate.aiyoo

aReLaN said...

@PariPariPutih : memang F1 la bila dah malas & takde mood

@Miss Hidy : terima kasih

@lelamaisara : amin...

@maszull : waalaikumussalam. insya-ALLAH

aReLaN said...

@Warna Warni Kehidupan : sama??

@Wanieys : tulah pasal. memang letih lesu

@Fana Aqim : terima kasih

@LubLy : insya-ALLAH

aReLaN said...

@kayyana : amin...

@Muja : terima kasih muja

@Kesuma Angsana : terima kasih kerana tetap sudi follow.wuuuu

@Qasehnya Rania : thank you ciksue

aReLaN said...

@Chic Na : terima kasih ye

@~Sweet Honesty~ : berhati2 itu wajib

@Cik Aini : terima kasih. letih pindah rumah ni

@Nadia Elena : salam ramadhan

aReLaN said...

@LYAfrina : thank you

@bukankosong : masalahnya idea memang ada tapi mood tu yang menghilang.aiyooo

@JebengOtai : amin...

@Cik Nur : terima kasih banyak

aReLaN said...

@NAL : terima kasih NAL

@Alieza Dayasari : memang tak sempat la.waaaaa

@Chuu Muqhlis : alor gajah plant tak tau la ada ke tak.hmmm

@cik wanie Lovela : tau takpe...

aReLaN said...

@Yumida : amin...

@Deqla manjew : amin..

@Nyue : bulan pose ni banyak betul cabaran kan.

@Lia Irdelia : yup, betul tu.

aReLaN said...

@fiza : selamat segalanya insya-ALLAH

@dya : nanti arelan singgah ye

@Masha Meisters : memang letih la.aiyoo

@miss klanika : hahaha..lama sangat tu

aReLaN said...

@Cik TeN10 : honda no problem rasanya bab spare parts ni.hmmm

Arina Shamsul said...

takpe selesaikan mana yang lebih utama dulu :)

semoga dipermudahkan segala urusan dan dilindungi ALLAH :)

amin..

9n0L4 said...

lame jugak tak BW. sakit gigiiiiii. huhu.

anamizu kaito said...

selamat berpindah rumah lan ~







slm ramadhan,
cik ana

Mr.Clive said...

samala kita bro...@_@