Tuesday, August 21, 2012

SeLaMaT HaRi RaYa

Di kesempatan ini, walaupun sedikit terlambat, aku nak ucapkan salam Aidilfitri buat semua dan maaf zahir batin. Minta maaf andai ada terkasar bahasa, terlebih gurau ke apa kan. Minta maaf gak sejak kebelakangan ni tak sempat nak singgah. Bila semua urusan dah selesai, aku balas semua singgahan korang ye.
Banyak benda jadi sebenarnya. Si dia kemalangan dalam perjalanan pulang ke Kelantan. Syukur la semua selamat walaupun tengok keadaan kereta memang parah. Total lost terus. Esok berangkat la rombongan mak kiah ke Pasir Mas. Malam esok majlis akad nikah insya-ALLAH. Kenduri nya lusa kat Kg. Banggol Chicha, Pasir Mas. Jemputlah hadir ye.

43 comments:

Chuu Muqhlis said...

alhamdulillah semua selamat., salam syawal ye arelan.

Fahz said...

salam lebaran arelan. arelan nak menikah dah ka?alhamdulillah..semoga semuanya berjalan dgn lancar.Amin..

Afiq Yassin said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

anamizu kaito said...

ya allah kemalangan??
nasib baik takde injured pape.
darah tgh manis sgt nih..
slmt pengantin baru lan & wife..




semoga bahagia selamanya ;)


*slm syawal jugak.
cik ana

Leeza dayasari [santai leeza] said...

beraya lagi erk.
leeza dh hbs raya dah.
dh diserang virus selsema dah ni haaa.... dok umah buat assgn smbil BW>

Noraim said...

banggol chicha? saya tak tahu ni kebetulan atau tak.

khamis ni sy pegi kenduri rumah sepupu kat sane jgk.

eh, kenduri awak ke? wahhh!

Busyra Bt Takiyudin said...

Salam aidilfitri.. maaf lambat.. :)

ZYASH said...

Salam syawal... Alhamdulillah semuanya selamat...

Masha Meisters said...

kemelangan? ish.....alhamdulillah semua selamat....

semoga semua berjalan dgn lancar...selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

Nurrul said...

Salam Lebaran abg Arelan...
semoga segala nya berjalan dengan lancar... ^^

Knor said...

SALAM SYAWAL..MUDAH2AN MUDAH SEMUANYA.

Nurmujahidah Ismail said...

selamat pengantin baru arelan,,, moga bahagia ke anak cucu selamanya :D

lelamaisara said...

dugaan...syukur tak da ape2...
moga semuia berjalan dengan lancar..:)

profmie said...

mujurlah sumenya slmt..hati2x bile memandu di jln rye,..Selamat hari raya jg tuk kO...selamt pengantin baru,,.

Cendol said...

naseb baik selamat...
selamat hari raya wahai pengantin baruuuu

Cendol said...

naseb baik selamat...
selamat hari raya wahai pengantin baruuuu

Cendol said...

naseb baik selamat...
selamat hari raya wahai pengantin baruuuu

LubLy said...

Allahuakhbar..harap semua nye dilindungi olehNya..

Arina Shamsul said...

Selamat hari raya dan selamat pengantin baru :)

Semoga semua urusan dipermudahkan..amin..

shera haifa said...

alhamdullilah. nbs baik smua nye slmt..

selamat pengantin baru..

farez shah said...

assalammualaikum,
datang jenguk nieyh
nak freebies tak?
header free n boleh request n demand
nak yang macam mana,
percuma sahaja
jenguk sini ok
http://farezshahevil.blogspot.com/2012/08/free-header-for-everybody.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

happy eid!

raya mai umah noh~ hehe

JebengOtai™ said...

selamat hari raya bro.. :)

Cik Nur said...

alhamdulillah, semuanya selamat, lepas ni kena lebih berhati2...

salam aidilfitri ya arelan..

N.Aima K said...


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dear

Nisa Greennnpanda said...

Salam alan-kun...

Sori coz lame xjenguk sni..
nsb baik ok, xtruk accident..

nway, slamat ari raye.. maaf zahir batin ye..
btw, slamat pengantin br gak, hehe..

Fana | Aqim said...

arelannnnnnnnn selamat hari ghaye! :)

محمد رازيق said...

selamat hari raya bro! hope ingat lagi blig ak yg bersawang. hehe. lama ak berblog dah. free2, jmput singgah blog bro.

dyabunga said...

nasib xde pape..
slmt hari raya dan selamat pengatin baru arelan..:D

Masz Sidek said...

Selamat pengantin baru Arelan...
Alhamdulillah Arelan dan pasangan dah selamat di satukan...

jgn lupa kongsikan gambar yer... tak saba nak tengok pengantin... heheheh :D

Cik Aini said...

alhamdulillah bakal pengantin x jadi apa2 ye..

selamat pengantin baru Alan =)

Cik Awin said...

salam aidilfitri...juga slmt pengantin baru ...

msredcheesecake said...

dah langsung lah ni... selamat pengantin baru yea... semuga berkekalan dan dirahmati...

selamat hari raya maaf zahir batin...

Deqla manjew said...

msh belom terlmbt kan nk ucp selamat hari raya, maaf zahir batin..x lupa juga, selamat pengantin baru! hihi

Wanieys said...

selamat hari raya maaf zahir batin

QasehnyaRania said...

selamat pengantin baru..
nasib baik selamat senuanta..
jgn lupa upload picca si dia yer arelan..
tahniah dan selamat melangkah ke dunia baru =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dok senawang lagi x?

Faizul Osman said...

salam aidilfiri... bnyk btl program bulan2 syawal ni..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html

Awie Omar said...

Salam sejahtera. Saya Awie Omar dari awieomar.blogspot. Terima kasih sebab sudi follow blog saya. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai segmen next top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :)

Mya said...

selamat hari raya :)

eva said...

selamat hari raya!!

maszull said...

assalamualaikum arelan...alhamdullilah nasib baik x ada apa2 yg berlaku pd org rumah tu...
tu sbb org tua2 ckp masa dah dekat nak majlis darah pengantin manis banyak perkara yg mudah berlaku tapi semuanya itu dah ditakdirkan kita x boleh nak menghalangnya...

apa2 pun mama nak ucapkan selamat pengantin baru utk arelan n isteri yer moga jodoh kekal hingga akhir hayat...

9n0L4 said...

total lost? huhu. nasib baik tuan kete takde pape.