Wednesday, December 12, 2012

WoRDLeSS WeDNesDaY : HaDiRMu...





Hari ni my wife gi Klinik Kesihatan Senawang untuk buat buku ibu-ibu mengandung. Dan hasilnya di atas nilah. First image of our baby. Tapi tak jelas sangat. Masa scan & doktor tunjuk memang jelas.....Gembira tak terkata

43 comments:

Cik Nur said...

SubhanALLAH...seronokkan dapat lihat sendiri janin yang sedang membesar...

jaga isteri elok2.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum arelan...tahniah2 yer moga selamat semuanya...:)

Cinta Misteri said...

Congratulation. Jaga wife baik2, awal2 proses ni byk ragamnya. Semoga dipermudahkan :)

Zakia said...

tahniah arelan :)

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah lan!!! muja tumpang gembira sama,,, tak lama dah tu :)

CekbOlat-bOlat said...

bolat taktahu mcm mna rasa tu tapi bolat tumpang gembira :)

Niena Sofea said...

alhamdulillah ! tahniah ! =)

Chic Na said...

wah dah boleh nampak. happy for you both. ;)

Knor said...

terujanya ayah dan mamanyakan..semoga dapat baby yg comel dan sehat yg penting bagaimana kita mencorakannya utk menjadikan ianya soleh dan solehah.anak adalah amanah kita..Allah

Cik Awin said...

jaga wife leklok k...semoga dikurniakan baby yg sihat n comel...

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki dan tahniah ye..

T.C your wife :D

Deq's Qienz said...

tahniahh arelan..bestnya..

Arina Shamsul said...

tahniah buat arelan dan isteri :)

dapat bayangkan kebahagiaan dan kegembiraan kamu.sbb mama pun pernah mengalaminya :) subhanallah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

teruja kan 1st time...arela jg wife baik2 yer..tahniah both of u

dya bunga said...

tahniah..:)

QasehnyaRania said...

morning arelan :D

jaga isteri baik2 k:D
tahniah dari ciksu

izan mama mia said...

tahniah

lelamaisara said...

tahniah untuk kamu berdua..:)

محمد رازيق said...

wah. tahniah bro. bakal jadi papa ni. hehe

eVa said...

wahhhh tahniahhhh!! sy pulak excited haha.. tumpang gembira nih.. jaa isteri baik2 tau...

JebengOtai™ said...

tahniah bro..xlama lagik jdik ayah..hehe

ZYASH said...

sweet sangat =)

Yana Libra said...

congrats ye..jaga kesihatan isteri baik2~ :)

[sutera kasih] said...

nmpk sgt sy lama tak jenguk blog ni..tak lama nk jd ayah dh awk yaa..tahniah yaaaa !! :)


Jemput join http://www.suterakasihyann.com/2012/12/pencarian-blog-untuk-autopublish-di.html (^_^)

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah Arelan.Jaga isteri elok2 ye

kinara kinatara said...

hye baby...nama akak kak kina...:)

cepat keluar ya baby...x sabar nak tengok awak..:)

Deqla manjew said...

Bertuahnye kamu...bile la agaknye dpt rasa kebahagiaan mcm ni....hurmmm

نورعيم said...

tahniah! dah berapa bulan tu?

Solehah Shamsuddin said...

solehah bw sini lagi ye.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah ahad :-)

Ca Ezah said...

tahniah arelan..tumpang hepi... :)

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, tak sabar nak merasai benda yang sama,, haha

dhiera said...

betul2... mase dekat skrin nampak jelas. sekali print xsamar2 plak.. gambar tak HD kot. hehe

eva said...

subhanallah.. mesti tak terkatakan kan..

Mrs Velentine said...

alhamdulillah..tahniah

محمد رازيق said...

singgah sini lg bro.

Nurrul said...

Tahniah abg Arelan dan Wife ! ! ! ^^
*semoga semuanya sihat2 saja.. :)

~aYu~ said...

seronokkan tgk.. rasa syahdu dan hepi je..

Si Matatajam said...

Seronok dan sebak ja bila bleh tengok kejadian Allah ni kan.. Tahniah Arelan..

N.Aima K said...

bestlah klinik kesihatan kat sana..kat tmpt kitorang je mesti abis kertas..tak nak refill pulak tu :(

Cik Aini said...

alhamdulillah..
diberi peluang tuk Alan dan isteri..moga dijaga sebaik2nya amanah Allah :)

9n0L4 said...

mase akak ade kat jusco sban 2 tau. 2 mgu duk senawang. huhu.

Dayana Bahar said...

jaga hati isteri elok2 ye... emosi ibu mempengaruhi anak.. semoga anak mat le... mmembesar dengan sihat dan kuat...