Sunday, April 21, 2013

SaNTai BeRsiLa

Minggu ni tak keluar gi mana-mana pon sebenarnya. Ni pon yang 2 minggu lepas. Singgah makan kat Santai Bersila Seremban Jaya ni. Konsep dia makan bersila la tapi kitorang amek tempat biasa je sebab orang rumah susah nak dok bersila ni. Hehehe

*Restoran Santai Bersila Seremban Jaya*


*Konsep duduk bersila*

*Aku dengan ayam daraku*

*Si dia dengan daging salai masak lemak*

25 comments:

Eza Boom Boom :) said...

uihh. sedap2.. ;) kat sarawak byk tempat makan yang boleh duduk bersila. hihi.

Chic Na said...

wahhh bestnya.. siap boleh baring tu. huhu..

Cik Nur™ said...

sempoii... :)

ye la..org rumah dah sarat kan..mmg lenguhlah bersila...

LYAfrina said...

menarik & unik nama restoran ni..mmg selsesa la leh mkn camni..mcm mkn kat rumah leh bersila..

Cik Bluewendy Wendy said...

memang santai habis.. mknn pon simple janj sedap..hihi :)

アヌム said...

oishisou neeee

Belog PenaMaya said...

nampak sedap ayam dara tu..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

cambest je.. gua tak brapa ke smban jaya sangat.. rarely go there..

Knor said...

sesekali bersila bestkan..baring pun boleh ni...

Cik Aini said...

mmg la dg preggy ssh kot nk dok bersila bagai ni..
nmpk menarik la Alan..sedap ke x?hehe

Myra Jay said...

Wahhh deko kedai nmpak menarik, kena dengan nama kedai :D

Deqla Manjew said...

wahh unik la restoran ni..patot la namanya santai bersila..memula pelik gak nape namanya mcm tu....hihi

hazman aka species1980 said...

konsep yang agak menarik....tapi kalau kat negori mesti ada asam pedas dan masak lemak kan

sepol said...

mcm arab aih dapat makan mcm ni... terbaik

Mrs Velentine said...

wah menarik ni makan bersila..mcm kat rumah

Denaihati said...

wah enjoy makan bersila macam ni...daging salai masak lomak tu yang tak buat tak boleh tahan...

muja said...

kalau muja lak. dok atas kerusi pun still rasa nak bersila.. and it is what i always do :)

9n0L4 said...

seremban jaya ye. nnt nak gi terjah la. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

MANTAP... SANGAT MENARIK.... ada masa ada rezeki, meh terjah ler jawabnya.

are_lin@yu said...

nmpk santai ja tmpt ni..mcm bez!

N.Aima K said...

untuk mak buyong yg sarat mcm kami ni..kena makan berlunjurlah jwpnya hu hu.. cntk deco kedai tuh i loike!! mcm restoran kat indonesia

Cinta Misteri said...

kt Johor pown dh byk rest duduk bersila, tp ttp akn sediakan kerusi bg abg2 yg ada belon kt depan.

Anonymous said...

salam bos...tumpang tanya, ada lagi tak rumah sewa dekat area taman seremban jaya? kalau ada email kat myth_jokes@yahoo.com ya...nnti sy kasi no fon

Si Matatajam said...

Mmg best dapat makan bersila ni...

QasehnyaRania said...

menarik ni.macm zaman dulu kan.dmakn bersila..