Tuesday, April 23, 2013

oTaNJouBi oMeDeTou



Semalam, tanggal 22 April 2013 merupakan hari lahir ke-25 isteri aku. Hehehe....Disebabkan belum dapat gaji, tak dapat la nak beli hadiah ke apa. Lagipun memang tak sempat. Hanya mampu bawa gi makan kat Secret Recipe je. Kek tunggu hujung minggu ni la ye. Hehehehe....


Selamat hari lahir ke-25 buat isteriku dan juga ulang bulan ke-8 kita bergelar suami isteri. Tak lama lagi nak tambah lagi seorang ahli insya-ALLAH.

42 comments:

Tihara said...

Alhamdulillah, selamat hari lahir untuknya :)

Cik Nur™ said...

Selamat Ulangtahun kelahiran buat isteri arelan

lelamaisara said...

Dapat juga makan kat secret resepi...ok la tu..hehe..ape pon selamat ulang tahun untuk isteri ye...:)

Puan Awin said...

slmt pjg umur utk wife eh...

AjiGiJiss, AiN Kici said...

Otanjyoubi Omedetou Fatin!

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hri lhir buatnya ya..

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!! sambut birthday kat secret...untuk isteri tersayang ya...
"Happy Birthday buat isteri"

Masya said...

alhamdulillah.. selamat hari lahir buat isteri arelan, isteri ni tak mintak lbh pun.. mcm ni pun dah rasa dihargai....

pmc-rumpai laut, org lelaki pun blh makan jugak dan buatlah masker kat muka.. kalau ibu mengandung makan jeli pmc ni baby yg lahir nanti kulit cantik jer tau...

Kakzakie said...

Syukurlah... ingatan dah ada. Kalau kakak kek tak penting. Janji kasih-sayang itu ada. Happyu birthday buat Puan Arelan..

Khabarkan selalu perkembangan baby yg bakal lahir tu. Kakak suka nak tahu:)

Belog PenaMaya said...

Selamat ari lahir puan lan..

Myra Jay said...

Wahh okla tu celebrate kat SR :)

Happy besday to her ;D

Mrs Velentine said...

HB buat wife arelan...MV klik 2 tabung

Deqla Manjew said...

hbb buat isterimu yg tersyg...wahh muda lagi.... 5 tahun muda dari kite ni hah... kehkeh

are_lin@yu said...

selamat ulangtahun buat isteri tercinta..hehe...jga baik2 tau nak dpt baby nti..hihi

Bardboo said...

selamat hari jadi buat isteri awak ye..semoga semua urusan dipermudahkan oleh-Nya..

iAmCekbolat said...

Hepy Besday to Mrs.Alan ! ehehe XD

sedap tu makan makan .

Ogy Nordin said...

"Hepi Birthday untuk isteri"

[z@ck] said...

happy birthday untuk si isteri! =)

Chic Na said...

bestnya dpt makan kek.

happy birthday utk wife arelan. ;)

shafiq said...

hai bang !! haha , lama gila tak masuk blog nih , haa krim salam kat isteri abg tuh :D

N.Aima K said...

wah kek tu berapa hari baru habis nak makan tu?

Happy Birthday isteri Alan :)

Masha Meisters said...

hyy cik Azlan :)
lama tak singgah sini...

woah! kek tu best la..........huhu

iAmCekbolat said...

p/s: bolat sampai pukul 5pagi ! mencangak kat term :(

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah pregnant? alhamdulillah.. tak lama lagi nak jadi bapak..hehe congrats to both of you :)

Knor said...

alhamdulillah..bkn hadiah yg di pinta tapi kasih syang suami..semoga murah dan panjang kasih syang

Cinta Misteri said...

ulang bulan? hihihihi....

btw, hb utk isteri kamu yg trcinta. jg dia baik2, org mengandung byk ragamnya. semoga kamu berdua akn sambut ulang tahun perkahwinan yg ke8 thn,18 thn, 28 thn...kekal selamanya.

izan mama mia said...

slmt ulgthn tuk isteri mg selamat melahirkan nnt

アヌム said...

hepi besdey jugakk..secret recipe pn sedapp heeeee

Denaihati said...

selamat ulang tahun ke 25 untuk isteri bro dan tahniah dah 8 tahun kawin, lama dah ni.

Si Matatajam said...

Selamat Hari Lahir to ur Wifey

Cik TeN10 said...

誕生日おめでとうございます!!mesti lg meriah bila dh bertambah ahli nanti kan.. pape pn semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.insyaAllah :D

hazman aka species1980 said...

Semoga makin murah rezeki dan kesihatan yang baik

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir.dah boleh ngundi tu.kat mana..hihi

profmie said...

tanjoubi omedetou.. =)
sedapnya kek...

M@W@R Q@SeH said...

epy belated besday utk wife arelan...moga sentiasa di bawah lindungan-Nya

kinara kinatara said...

adakah itu selamat hari lahir dalam bahasa japan??
waaaa...

segil cuka hamithda...

eh??

selamat hari lahir kak yang sudah:)
*wakilkan wish ya...

QasehnyaRania said...

as-salam..singgah melawat are lan..

sihat ke.. bakal ibu n bb sihat?

Cinta Misteri said...

woootttt woootttt arelan. how u doin? sonyap ajo

N.Aima K said...

singgah siniii

Cinta Misteri said...

amboiii arelan, tk padam2 lg ke tiup lilin tu?

Mas Zull said...

assalamualaikum arelan...selamat hari lahir buat isteri tercinta n x lama lg akan ada org ketiga yg akan hadir dalam hidup moga berbahagia...;)

9n0L4 said...

hepi belated buat isteri tercinta. moge bahagia sokmo. :)