Wednesday, May 22, 2013

WoRDLeSS WeDNesDaY : BaRaNg BaiK

Cuba tengok barang baik apa aku dapat kat bawah ni. Huhuhu...

*Dapat gak Powerbank free. Siap nama Honda lagi*


*Pakai smart tapi jaga spotlight. Perghhh....*

Setelah seminggu lebih event Supplier Conference Honda, baru dapat powerbank tu. Mulanya barang baik tu untuk wakil supplier yang datang. Terliur kitorang masa packing goodies bag untuk bagi supplier siap ngan powerbank tu. Tapi dapat gak akhirnya. Rezeki. Alhamdulillah.... 

Takdela wordless mana kan. Huhuhu

17 comments:

Nurrul said...

wahhwahh , serononya.. Fungsi powerbank tu untuk ape ekk ?? hehe

QasehnyaRania said...

as-salam..itulah rezeki namanya :)

Deqla Manjew said...

wahh mmg syok la dpt free... alhamdulillah.. lama x update blog.. bz ye? huhu..baby dah berapa bulan lam perot ibu dia..??

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alhamdulillah, ni bukan wordless, ni powerless hahaha

muja said...

tolonglah bagi seketul kat kita di kelate nih,, hehe

Cik TeN10 said...

perghhhh.. mantap2 ! mmg barang baik punya..

hujung minggu ni g career fair yg msaj buat. skrg ni target nk g canon opto ngan konica. honda starting gaji bpe eh?

izan mama mia said...

best laa dapat free

M@W@R Q@SeH said...

rezeki dr DIA...syukurlah

Sharidawati Shahrudin said...

ok lah tu dapat Powerbank.... senang dah ada powerbank ni.... k sha masih lagi kongsi2 penggunaan powerbank dgn husband.... so far bila p event mesti bawa powerbank

kyo_9 said...

mantap aa honda :p

Chic Na said...

bestnya kalau benda yg kita teringin pastu dapat. huhu.. Alhamdulillah.

N.Aima K said...

seronoknya dapat powerbank!!!

Cinta Misteri said...

berapa MaH powerbank tu arelan? mcm comel plakkk.....

nak :)

Mas Zull said...

assalamualaikum arelan...alhamdullilah ada juga rezeki...;)

Cik Nur™ said...

perghh..mmg terbaiklah arelan.. :)

are_lin@yu said...

wahh event tntg apa ni..

9n0L4 said...

brg free mmg syok. hehe. akak pun dpt free powerbank. ahli parlimen bagi. :)