Monday, January 5, 2009

iCe-sKaTiNg

Tanggal 21 Disember 2008, seramai 13 orang ahli rombongan dr Tokai, Hachioji, Jerman & sebagainya telah ke Sakuragicho utk bermaen ice-skating. First time dalam hidup ak ni. Sebelum ni tgk je org men kt Sunway Pyramid tu. Pastu gelak2 ble org jatuh. Kali ni dapat rasa sndri. Rombongan disertai oleh Nana, Jimin, Khalili, Keri Jerman, Kak Ie, Shidee, Anas, Sheera, Sha, Beko, Apiz, Jaha & aku. Sebelum men, kena isi perut dlu. Baru ada tenaga nak maen. First time aku makan sushi. Hahaha....

*Makan smpi tak sedar orang amek gambar*

*Senpaitachi yang hadir*

Aku yg tkde pengalaman men rollerblade ni mmg mcm budak br belajar berjalan la. 2 kali jatuh lak tu. Dahla ais cair. Jatuh bkn men sedap lagi. Aku relax je dok dalam air tu lme2 sbb best dok dlm air sejuk ni. :p

*Para peluncur*

*Akarenga*

Lepas dh give up ber"ice-skating", kami jalan2 smbil bergambar keliling Akarenga tu. Pastu gi tgk keindahan pemandangan Sakuragichou dr Oosanbashi. Dah puas menikmati udara malam kat stu, masing2 start lapar lps puas makan angin je. Nk makan kt La Pausa penuh. So, gi la ke Yokohama, makan buffet. Smbil makan kami2 yg giler bola ni layan la match bola, final Toyota Cup, MU vs Pachuca kt tv keitai aku. Walaupon kecik, tapi yg penting dpt tgk match. Smbil tgk bola, smbil isi perut. Mmg sedap especially dia nye dessert. Kembung perut kami2 ini.

*Berlatarbelakangkan Sakuragichou*

*Tengok bola smpi lupa makan*

Pas terisi sgala ruang kosong dlm perut,kami pulang ke teratak masing-masing.

*Otsukaresu minna*

5 comments:

nAna ezReenA said...

memandangkan anda da tere bersnobod, ape kate anda pergi balik ke ice skating tu..hihi.. sure power :)

*pergi time sejuk ya... bkn time suam2 sejuk :P

aReLaN said...

nana-->jom gi lg skali.sian org tu tak puas men hr tu.hehehe

nAna ezReenA said...

alamak, kantoi ea muke tak puas men?? hihi~

jo0m2 g ice-skating lg..bile ea tpnye??

aReLaN said...

masih ade kah wktu utk ber'ice-skating' itu???hmmmm....

9n0L4 said...

bestnye ice skating. teringin nye. huhu. dlm mimpi je la. :)