Monday, April 13, 2009

ToKai NeW seaSoN & TaJ ResTauRaNt

Petang semalam bermula la season baru yg penuh kemeriahan(padahal minggu lepas dh stat tp aku tkde & tak meriah). 後輩=junior dr 明治(Meiji), 京王(Keio) turut hadir menghangatkan suasana petang di Old Trafford of Tokai. Siap ada pom-pom girl kt tepi lg tu. Macam2 aksi dipamerkan. Dah letih tu, blik rumah, lepak2 jap pastu kuar. 後輩 gi Machida & kami para senpai menapak di kedai halal baru, Taj Restaurant yg dipromosikan oleh kedai halal Hon Atsugi.

Budak2 ni sme tunjuk skill English masing2 la. Aku malas je nk tnjuk. Kang sme ternganga dengar aku cakap. Hohoho....Baru first time pegi, jadi agak melilau gak la mencari. Makanan dia dalam bentuk set. Sme amek Party Set yang bernilai 2500 yen. Nan,nasi & soft drink lak leh tambah sepuas perut. Boleh pilih 3 jenis kari. Berikut adalah antara menu yg kami telah isi ke dalam perut....gambar salad, papad & dessert tak smpat nak amek. Tetiba dah licin.

*Vegetable Samosa (rasa cam karipap) *

*Tandoori chicken & shek kabab*

*Roti nan 食べ放題 *

*Kari pilihan kami : Butter shrimp, mutton massala & ayam pe ntah*

p/s : Sape2 yang berminat nak test leh la dtang di alamat 厚木市愛甲2502-11. Tepi 246 je. Nak nek tren pon leh. Guna Odakyu line smpi Aiko Ishida. Jalan kaki dalam 1 km dh smpi. Terletak bersebelahan Japan New Alpha nye pachinko. Cubalah... (aku tak dibayar utk promote ni)

4 comments:

miss za said...

sume mknn 2 mmg sdappp..tp syg xdpt nk rse...huhuhu

aReLaN said...

miss za->mehla dtg klu nk merasa tp sme kos adalah tanggungan sndri.hohoh

fareast said...

best

aReLaN said...

fareast->dah gi ke???