Monday, July 13, 2009

ISK


ISK atau dalam sebutan panjangnya, Ini Satay Kitorang.Masuk minggu ni dah Sabtu ketiga kami di Tokai ber'BBQ' serta bakar membakar ni. Ikan bakar, ikan percik, takoyaki & kali ni satay lak. Keje makan je dok Tokai ni gamaknya. Mana tak gemuk.

*Muka-muka tak sabar*

*Penulis bergaya bersama saudara Shidee & satay*

Disebabkan aku baru balik baito, maka yg buat persiapan sume budak2 laen la. Aku datang tunggu turn nak meratah je. Lepas makan kitorang maen bunga api lak. Sungguh tak best bunga api Jepun ni. Kejap je dah habis. Bagi budak2 kat Malaysia ni konfem nangis2 sebab tak puas maen.
*Hanabi dalam kegelapan malam*

Dah habis men hanabi sume tu,pihak pompuan balik & kami kaum bapa lak melayan cter Keliwon & Jelma. Bagi aku kalu tgk cter hantu melayu tak cuak pn. Len la tgk hantu siam. Itulah aktiviti weekend kt Tokai yg semakin menular skang ni.

2 comments:

kyo_9 said...

kejap giler abis.. ngee~

aReLaN said...

apa yg kejap???hanabi dakke???tau tkpe.ak sbagai anak tauke mercun n bunga api mlysia lg la tak puas ati.hahaha