Monday, July 27, 2009

KePaNasaN MeLaMpau...



Akibat kepanasan melampau, Liga Perdana Tokai terpaksa dibatalkan & kami membuat rancangan saat akhir utk ke sungai. Bukak tenet, cari alamat & cara menuju destinasi. Lepas solat Asar terus gerak. Mula-mula agak pelik apabila Encik Becko suruh bawak raket & kata gi taman. Tapi kalau ikut nama mmg taman pn. 県立秦野戸川公園 (Taman Togawa). Ada la budak ni ingat nak gi maen badminton kat taman smpikan tak bawak baju lebih utk mandi.

*Model majalah Mangga keluaran terbaru*

So, kami yg bawak baju lebih ni jela bermanda manda kt situ. Air memang sejuk. Sangat puas ati berendam sambil skodeng (budak2 ni la skodeng. Aku tak :p ). Pas hari mula gelap, kitorang pon bergerak ke クラ寿司. Kena menunggu setengah jam sbb mmg time tu dh waktu dinner bagi org Jepun. Aku johan la cam bese tapi juz ngan 16 piring jela. Tak lapar sgt tp dahaga sbb letih.

Dah kenyang balik rumah. Bajet nak men boling tp sme dh membulat,so lepak rumah Apiz la kami boys ni men game. Mentang2 la tkde exam. Sume dok relax je. Ish3, pe nak jd ni.

No comments: