Wednesday, September 30, 2009

KeMBaLi Nya aKu Ke NiHoN....

Tiba di Narita Airport lebih kurang jam 7.30 pagi 27 September 2009. Naek bas menuju Sagami Ono & then berhasrat nek tren ke Tokai. Tapi akibat pembunuhan diri seorang warga Jepon di stesen Tsurumaki Onsen menyebabkan tren tergendala. Kami terpaksa menaiki kereta yg dipandu Hilmi utk pulang.

1st day balik mmg bosan. Takde orang & tkde plan. Tengok result kt tenet je. Sukar utk aku mempercayainya. First time in my life, i got 4.00 for my G.P.A. Mana tak nye, juz research lab & basketball. Rekod cemerlang kelas sukan aku diteruskan & first time gak dalam 6 tahun, aku berjaya menempatkan diri dalam top 10.

2nd day, dengan kepulangan Becko, maka aku pon start ade aktiviti. Sementara Fatin, Sheera & Sha gi shopping barang dapur, aku & Becko gi Autobachs utk settle hal keta Becko. Balik tu rehat jap. Pastu gi men futsal 2 jam. Memang best tp disebabkan still perut dalam mood raya lagi, memang aku mengalami kesukaran memecut. Ngahahaha....Tunggu masa la sket lg nk bakar sume lemak ni. Daimp....

7 comments:

asteroide said...

pandai nyerrrrr...maen2 pn boleh dpt 4plat ekk..tak susah ke blajo kat sana...slmat ali laya....

aReLaN said...

asteroide->hahaha..setakat lab yg mcm knfem dpt S klu bek ngan snsei n tnjuk muka kt lab je.slmt hri rye

asteroide said...

dapat S???

aReLaN said...

asteroide->S tu ats lg dr A.hehehe

asteroide said...

hahaha..ade plk cmtu ekk..klau kat U m'sia A tu dah mmg brilliant da..hahhaa

eRLeEn said...

tekanan laa ngn die nihh..abg 4.oo symm pny rslt pn gempak..tensen2

aReLaN said...

asteroide->kt sni len sket.hehe

erleen->tkpe2.cbe je lg.ala,abg ni tokai gurai je pn.klu dok keio knfem la xdpt.hahaha