Monday, October 19, 2009

KaW-KaW Nye WeeKeND

Seperti biasa, weekend menyaksikan kepulangan budak-budak Meiji ke desa Tokai. Ditambah lak ngan 2 org budak Cbora (Keri & Niku) serta 3 org budak Takudai (Keril, Daus & Fak). Tapi bdk Takudai blik utk men futsal jela. Aktiviti bakar-membakar diteruskan lg & kali ini menu utama ialah satay. Memang best & istimewa sket satay kali ni ada rasa pedas2 sket. Sheera lak bawak rojak pasenboq (bak kata Becko). Keje makan je aku skang ni. Nasib bek la dh trun sket drp semenjak tiba dari beraya di Malaysia yg mencecah 80 kg.

Masing-masing dok timbang berat je. Paling takleh blah bila Keri nye berat lebih 80kg. Mesti korang tak caya kan. Aku, Shahrin, Fani etc yg lg besar dr Keri pn tak cecah 80kg. Mmg gelabah giler Keri kerika itu. Tapi yg jadi 80 kg tu sbb Shahrin tekan ngan jari kaki. Memang sakit perut tgk kegelabahan Keri.

Bola takde so kitorang men futsal ramai-ramai. 2 court, 2 jam. Memang lembik. 1st time aku injured lutut setelah sekian lama. Zaman ragbi sekolah dlu perkara biasa je luka, darah, calar-balar. Meleleh darah keluar. Pas habis futsal, makan jap kt rumah Becko. Fani & Becko jd chef. Beberapa buah keta bergerak menuju 峠 utk aksi Drift. Yang selebihnya tunggu Cik Puan Sheera bawak puding. Disebabkan agak bosan, kami bercadang mengisi masa lapang yg terluang itu. Nak men boling tp dh lewat & jauh lak. So, decide gi karok 3 jam.

Dah puas melalak, tunggu subuh jap. Pas subuh layan lak Tower 13. Aku tido kt bilik Becko sampai tengah hari. Juz sedar jap ble tokey sampah aku call suruh aku masuk keje start esk. Yatta.....

3 comments:

H said...

sebelum balik nanti shokai aku ah ganti ko baito sampah huhu onegaishimazu

aReLaN said...

H->tu ko kna tnye boss ktorg si shahrin la.hohohoh

H said...

haha aku sorang je yg baru post takyah ah ber"H->" haha lain ah kalau ada 2-3 orang lain komen lepas aku heh

damn.. shahrin eh k2 nanti aku tanye