Wednesday, October 14, 2009

oPeN HouSe MiJaH+CoMoT

Sempena cuti 体育の日,byk uni cti. Di kesempatan cuti itulah, mijah & hausematenya si Comot telah mengadakan open house raya buat kami JAD 6. Tapi kami rombongan dari Tokai smpi lambat sket la sbb tak cuti pn hr ni. Aku cuti sndri buat je. Sampai rumah Mijah & Comot pn dh pkul 7. Orang len tgg ktorg je before balik. Banyak hal la. Jalan sesak org balik keje, makcik bawak 40km/j, lampu isyarat ntah berapa ribu lg.

*Boys-Nite-Out = Bowling*

Makanan mmg tip top la. Ngan soto, laksa, nasi impit, kuah kacang, rendang, dadih etc. Memang sedap. Hilang kebulur ak tak mkn berat dr pagi. Mau pecah perut aku mlm tu. Hajatnya nk kuar maen boling ramai2 tp bdk pmpuan tak nak ikut. Diorang nak bergosip sme2 diorg kt rumah. So, jadilah boys say out. Men boling kt tmpt bese 3 games. Sume tak puas ati kalah ngan Roy yg berjaya wat strike di frame terakhir. Nasib bek ak menang. Kalu tak maunya aku pn tensen & cuti seminggu tak gi lab.

*Sebelum pulang*

Dah puas men, ktorg gerak la menuju rumah Mijah+Comot balik. Dah men boling, lapar pn kembali la. Sambung mentekedarah lg. Pastu bergambar kenangan & gerak pulang dalam pkol 12.30 mlm. Pasni ntah boleh lg ke ek nk kmpul ramai2 camni lg ble raya. Masing-masing dh dok jauh. Ada yg stay Jepun, ade yg balik Malaysia, yg gi oversea len pn ade. But, thanks a lot to Mijah & Comot for the food & so on. Memang sedap. Bertuah la bakal2 laki korang. :p

6 comments:

H said...

damn gi x ajak

aReLaN said...

xmuat keta dow.hahaha..

Anonymous said...

puas ati siakk~

aReLaN said...

bkn stakat ati,perut plg puas melantak.muahaha

Allenali said...

huhuhu...nk wat open house tp mls nk msk..ko masak bule??hahaha

aReLaN said...

sheera->ak tlg masak leh je.hahaha...