Tuesday, December 8, 2009

aNoTHeR TiRiNg WeeKeND

Hujung minggu lepas memang menyeksakan. Hari Sabtu ade Badminton Tournament kat 山梨大学. Kami dari 東海 hantar la 2 team. Macam bese la, esok nak bertanding, hari sebelum tu baru nk praktis. Mana tak kena titik. Budak len sume nampak cam muka memang maen hari-hari je badminton tu. 園家先生 pn datang lawat ktorang men jap.

Aku men perseorangan utk Team B. Kira strategi la letak yg power sket dalam Team B. Skali kena titik gak ngan budak len. Diletakkan bersama team Yokohama, Nagano & Toyama. Format 1 single & 2 double. Kitorang hanya menang ke atas Nagano je. Yokohama tu team family. Orang berpengalaman ni len macam sket penangan dia. Lembik kami dibuatnya. Disebabkan kalah awal, ktorang yg ade projek seperti aku, Becko, Ipin & Shairam ni gerak balik awal la.

Sampai Hadano berenti jap ヤマダ電機. Dok lepas atas kerusi urut tu. Memang nikmat. Pastu balik rumah. Get rady utk gerak ke 生田 lak. Asyik diorg je dtg tmpt ktorg. Kali ni ktorang lak gi sana. Sheera & Sha amek JLPT kt 明治大. Kami yang laki2 ni menyiapkan pe yg ptut utk bday girl yg terpaksa berjuang di JLPT. Hepi bday la Cik Puan Sheera. Memang puas makan je. Malam nya men boling lak kt Round 1 Machida. Pekena 5 game. Injured lak jari aku. Wuhuuu....

Sebelum balik, sempat lg purikura & men game lumba keta. Aku relax je menang ngan pakai keta auto lawan budak2 ni. Hahaha.....

2 comments:

kyo_9 said...

owh.. korang gi gak taikai badminton tuh ek.. cikgu ak (pompuan) pon dgr kate join skali.. dia group dari Yokohama.. korang ade borak2 ngan diorang x?

aReLaN said...

gi tp xsmpt nk borak2 pn.grup2 family dok sme diorg je.hahaha