Thursday, January 7, 2010

WeLcoMe 2010

Tahun 2010 menjelma, dimulai ngan aktiviti bershopping di 御殿場 Premium Outlet. Berbeza ngan tahun lepas di mana aku gi Gotemba sekadar makan soba tanpa shopping satu barang pon. Kali ni awal2 lagi aku dah beratur utk dapatkan 福袋 (Happy Bag) Nike. Lama gak la beratur. Pastu glove snobod kat Burton & snowcap. Kali ni awal giler balik. Dalam pukul 1 lbih gak rasanya banding ngan tahun lepas pukul 5 gurai.

*Para pemburu 御殿場*

Malamnya lak ada jamuan kt rumah Sheera. Ada org ngidam nak makan kambing. So, wat la makan-makan alang2 ada tetamu dari Okayama, Rits, Meiji & Cbora. Sambil makan ngadap rancangan Sasuke lak. Tak cukup ngan kambing, ada gak ayam masak merah & acar. Aku tukang masak nasi je.

*Aktiviti meratah kambing*

Pastu malam 2 hb bertolak ke 斑尾 ngan bas dari Shinjuku utk aktiviti snobod bersama budak Petronas. Trip 3 hari 2 malam memakan belanja 21000 yen. Makanan bleh tahan la. Course pn ok je tp tkleh lawan 野沢温泉 la. Wat snowman besar ngan jayanya. Men perang-perang lagi. Memang letih.

*JAD + Petronas*

Pape pn, awal tahun 2010 ni penuh ngan aktiviti meletihkan & mengosongkan poket sndri. Moga 2010 menjanjikan lebih kebaikan dari 2009. Tahun aku akan menamatkan alam student & bergelar 社会人 telah tiba. Tunggu masa je. Papepun, otsukare utk sme yg menjayakan permulaan 2010 aku ini.

2 comments:

H said...

best gile makan kambing tak ajak hahhahahahahahhaha

aReLaN said...

ko nnt byk alasan tkde duit la apa.ingt mkn tu free ke.hahahha