Monday, February 8, 2010

aNoTHeR 引退.....

12 hb ni aku akan bertolak ke Korea bersama Kerel, Mangat & Oiyour. Saja jalan-jalan dh hbis happyou. Aku sorg je tak habis lg sbnrnya dalam grup tu. Masa ni lah peluang nak jalan-jalan. Kang dah masuk alam berkerjaya, mesti busy ngan keje je sampai nak 旅行 pn takde masa kan.

Datang balik Jepun pada 15 hb, mesti bersiap sedia utk presentation lak keesokan harinya. Tapi nasib baek la 10 minit utk setiap grup. Grup aku ade 5 orang. Sorang cakap dlm 2 minit je. Aku present 2 page je. Skrip bukan men pendek lagi. Sebab tu aku tak kisah gi Korea walaupun happyou tak settle lagi.


*With Misato & Rei (last 授業)*

Kelas basketball dah hbis bulan lepas lg tp hari ni baru aku dapat gambar dr klasmet ak. Pasni dah susah nak men basketball lg. Mana ada masa nak men2 lg pasni. Aku start men basketball dr darjah 6 lg. Tupon sebab baca Slamdunk. Mula-mula men kat court netball je. Maklumla sekolah kebangsaan kt Terengganu. Court bsktbll ni byk kt area sekolah cina & sekolah pantai Barat.

Ragbi aku dah lama berenti. Skang kena berenti men basketball lak. Waaaaa....akan kurindukan zaman-zaman camni. Kalu dok Besut lagi, maybe ada peluang nak men kat court Kompleks Rakan Muda ngan member lama. Tapi pasni kat Nilai, sape la yg ade....

9 comments:

kyo_9 said...

さすが東海=

Miza Azmi said...

all the best happyou nnt..
walaupun 2 minit je,buatlah yg terbaek wahai org kampung!

nAna ezrEena said...

2 min jeeee? xaciiii!! tp kan, 4 ur info, saye x happyou po0n mase gakubusei.. tukang buat slide and tukang tekan2 kom =P shiawase deshita!! nway, jgn pandang rendah pada nilai.. nilai ade kedai kain banyakkkkk =)) hahaha~ alaaaaa, malam mg g laa main futsal.. setakat g kl yg sekangkang kera tuhhh =D

p.s nak omiyageeeeee dr kankoku..choudai neee..

aReLaN said...

saido->tau la tak power cm rits.hahaha

asmiza->hait.buat sehabis baek nya.skali seumur hidup

nana->hahaha...kedai kain klu pmpuan suka la.laki2 nk wtpe kedai kain byk2.omiyage apa ek yg best dr kankoku???kimchi?? :p

aienrozaini said...

ajak je kak nana tuh men basketball kalo die balik seremban tuh. nilai-seremban dekat jek. nak ajak pak cik rozaini men basketball leh gak. nilai-lenggeng lagiiiiiii dekat :P

aReLaN said...

ain->hahaha...nk kna ngajar men satu hal lg.bek ak g men ngan bdk skolah mne2 kt nilai tu.

nAna ezReenA said...

oit oit..igt daku xtau maen basketball kee?? basketball guraiiii :p hahaha


nak kerongsang!! bleyh?? hihi..xpo0nnnn sutera korea ^_______^

Shera Nasir said...

konpem aaa tiap2 ptg g court basketball ngan kak nan nnt..basketball guraiiii katenye...kekeke
matle ayat last kak nan tu aku suke...jgn lupe ek..kekeke

aReLaN said...

nana->hahaha...yela tu bsktbll gurai.klu ingt ak bli

sheera->yela2.sbg hadiah kawen ak belikan la utk ko.gtau je nk kaler apa.ak men hntam je nnt.bkn reti sgt plih brg pmpuan ni.hahaha