Tuesday, February 2, 2010

HePi BDaY To Me.....

Walaupun dah lewat, aku nak citer gak. Pada 24 Januari 2010 yg lalu, genaplah usiaku 23 tahun. Banyak mesej wish masuk. Bajet hari ni nak kuar makan Sweets Paradise. Tetiba, loceng rumah berbunyi diiringi suar,"宅急便です". Aku memang mati-mati ingat takyuubin. Rupa-rupanya Jaja & Ernai menanti depan muka pintu bawak sejambak bunga ngan surat jemputan ke Haithu Shun, teratak Fatin & Ernai.

*Azuran jadi Aburan. No hal*

*Antara tetamu yg hadir + Mangat,Sheera & Shahrin*

Setibanya di sana, aku tambah terkejut ngan tetamu yg bleh tahan ramai serta juadah yg macam-macam. Pastu kuar lak kek Baskin Robbins. Nyanyi lagu bday, potong kek, makan sume benda yg ade. Tima kasih kepada chef utama, Cik Fatin Normairah atas juadah yg disediakan serta kek limau kiriman 村山さん, mak angkat Fatin dari Hachioji.

*Juadah tersedia*

Kejutan tak berakhir di situ. Hadiah len lak menanti. Bukak-bukak, PSP3000 kaler merah yg memang dah lama aku nak beli ngan Ferrero Rocher. Memang aku terkedu tak tau nak kata apa. Tulah, ckp lg nk surprise. Kan dh surprised betul. Nasib baek tak nangis. Rambo dun cry k. Hahaha....

*Time kasih banyak*

Pape pon trima kasih buat sume yg menjayakan surprise bday party ini. Especially chef Fatin, manger Ernai serta cameraman Jaja. U got me speechless. Nasib bek tak suruh buat ucapan time majlis. Kalu tak memang melalut ke mana la ak.

11 comments:

Anonymous said...

best giler dpt hadiah...psp tu~

kyo_9 said...

sape kasi PSP 3000 tuh??!! jeles giler ak~

aReLaN said...

ano->mmg best tak terkata.huhu

saido->spe je nk bg adiah kt ak.fatin sorg je sme hadiah tu pn.hahaha

yana sahri said...

Perghhh... hebat gile fatin punye seperais. untung ko ek =p

aReLaN said...

comot->mmg untg.atep pn untg dpt ko pe.stiap org nye keuntungan len2.hehehe...

SIKAKITULIS said...

happy birthday lan..wpn psp tu best akak lg jeles dgn present cokelat tu hahaha

aReLaN said...

kak ema->hehehe...aih,org dh keje xkn xleh bli kot.need me to buy it for u gk ke??? :p

salmi dharmiza said...

wahhh nak coklet nak coklett!!
ehee..hepi besdey ABURAN.
macho gle name seh.

aReLaN said...

salmi->ko cadbury je.mne leh fererro rocher.hahaha...mmg macho mcm tuan kek nilah.

Miza Azmi said...

wah..syoknyee..atin bagi psp.siap bunge sekali.pewwitt..haha

aReLaN said...

as->aih,ko pn nk pggl atin gk.mne leh.hahaha...dpt bunga tp ak bkn mat bunga pn.