Tuesday, April 27, 2010

soRi....

Agak lama gak la tak update kt blog ni. Nak kata busy ngan keje takde pon sbb masih di peringkat awal. Menjinakkan diri ngan software CATIA. Minggu depan baru masuk training iku jadual. Padahal dh masuk minggu ketiga aku kat Ichikoh ni.
Nak update lepas balik keje pn susah selepas laptop ku diserang virus yang amat dahsyat sampaikan terus kong. Ni pun baru dapat laptop company. Tapi takleh bawak balik rumah la. Hidup aku kat apartment 3 bilik sorang2 memang amat lah bosan ditambah lak ngan suasana Nilai yang tak berapa nak hidup ni.
Pape pon buat member di luar sana, marilah kita sama-sama berusaha memajukan diri ini. Majulah sukan untuk negara. Aku semakin kurus tanpa perlu bersenam seteruk dulu.

2 comments:

kyo_9 said...

gemok ler nk bawak balik laptop company.. nampak gaya memang kene beli baru la yerk..

aReLaN said...

saido->malas ak.skang ni rse cam kedekut gle nk kuar duit.save2.hahaha