Monday, May 10, 2010

WeeKeND PaRa sHaKaiJiN.....

Setelah sebulan bergelar shakaijin, rasa ingin bertemu member2 shakaijin laen membuak2 menyebabkan aku gi Kajang utk lepak bersama Keri, Pijiey & Shairam. Petang Sabtu gerak gi rumah diorang ngan komuter, Shairam datang amek ngan Legenda dia. Petang sket, Dilah selaku driver membawa bersama shakaijin Toshiba, Stacap & Asmiza. Tiqah pon datang gak lepas tu.

Kitorang gerak gi rumah Hadi jap. Pastu gi ke main event, makan satay Kajang Haji Samuri. 15 cucuk memang tak cukup la. Nasib baek la kaum Hawa yang hadir tak mampu nak habiskan. Rezeki jangan ditolak. Malamnya lak, bila pompuan dah balik, kami kaum Adam gilah test karaoke kat the Mines. Tapi pukul 1 dah tutup. Sempat karok sejam je. Pastu lepak kedai makan sembang-sembang pasal keje & sebagainya. Balik rumah, pukul 3 baru leh tdo.

Hari Ahad tiba. Event hari ni gi Alamanda. Ir Mangat datang ngan Picanto hitamnya angkut kitorang. Gi amek laptop aku dari adik aku kat stesen komuter UKM dlu pastu terus bertolak gi Alamanda. Nak tengok Iron Man 2 tapi tinggal seat depan je. Cancel tengok wayang, men boling 2 game. Tapi condition lane kt Malaysia jauh beza ngan Jepun. Pelik betul. Pijiey wat rekod, 1st game dapat la 37 pin. Hahahaha....Nasib bek aku lebih 100 je dua2 game.

Habis boling karok lagi. Kali ni 2 jam setengah terus. Layan karok lagu Melayu yg suara tahap anjing melalak je. Pecah suara masing-masing. Lepas Maghrib balik la. Memang berguna la weekend kali ni tp klu tiap weekend wat gini, memang pokai la. Hahahah....

3 comments:

aienrozaini said...

owh haji samuri eh satay haji samuri. hoho...xpo2, t balik natsu aku g mkn gak sate kajang.

kyo_9 said...

pergh.. best giler hidup 社会人=
masing2 cam dah ade transport jer..
atikah kerja mane ek?
awat x share gambar terbaru korang?
sejuk skit hati kalo dpt tgk..
sejak balik malaysia, masing2 dah x rajin upload gambar~ ;)

aReLaN said...

ain->moh gi makan satay kajang.ko blnje la.hahaha

saido->bkn xnk upload.yg bwk kamera si asmiza je hr tu.tgg la klu dia nk upload.hohoh...atiqah keje satu cmpany ngan shairam kt nichicon, kajang.