Sunday, June 20, 2010

MeMBeR KaWeN LaGi...

Hari Sabtu, gi rumah member skolah aku kawen. Walaupon tak rapat lgsg zaman Q-Ber dlu, skadar tau nama je. Nilah gak kali pertama aku g kenduri kawen budak skolah aku walupon dah ramai gler kawen. Aku sorg je bkn budak UTP kt stu. Segan gak mula-mula sbb tak kenal org. Nasib baek la ade la 3-4 org budak skolah aku yg len. Ramai member kawen ni membuatkan aku pon soro-soro kanaa.....

*Gambar kenangan bersama mempelai*

Ahad lak kuar gi Midvalley, cari baju. Aku salah masuk koc wanita. Kena tegur, trus kuar. Bangla slumber je dok dlm koc tu lg. Lepas kena sound ngan staff KTM, baru lah diorg pndah. Aku dapat la ddk sebelah sorang laki ni. Tapi agak kurang sedap hati ngan dia sebab dok cter benda2 seks la apa, padahal xknl lgsg pon. Siap pegang tangan aku. Aku saspek dia gay. Sori la. So, aku buat-buat tido, malas nak layan.

Makan kat Burger King sorang-sorang. Sadis sungguh. Habis lg duit aku. Padahal dalam bank ada lagi ribu-ribu. Camne la mak ngan nenek aku tak cakap aku kedekut. Ada duit, bkn reti nak guna utk keperluan diri. Hidup serba daif kat rumah ni. Tapi bagi aku zuhud je. Takyah keitai mahal-mahal, cukup la ngan Nokia RM95, tv, peti ais, tdo ats tilam toto je kt ruang tamu.

Duit dalam bank tu leh la guna ble ade emergency & plan masa depan. Takdela kelam kabut aku nak cari duit ble nk wat sumthing nanti kan. Hidup biar slumber. Janji rock. Hahaha

4 comments:

kyo_9 said...

ya Allah, bila dah asingkan koc, x sangka plak golongan 'gay2' nih mula tunjuk berani.. (笑)

ingatkan nokia N95~

aReLaN said...

hahaha...ak xmmpu dow.nokia rm95 ni kre standard mcm nokia 3310 n 3315 zaman skolah la.

AjiGiJiss, AiN Kici said...

wehh..tekejut aku tgk gamba tu ..sbb kawan baik aku ade kt situ..yg pkai baju kurung biru pink tudung biru kanan sekali.tu best fren aku time kt semashur dl..karimah name die..hihii

aReLaN said...

ain->hahaha...dunia ni xdela bsr sgt pn.