Monday, June 14, 2010

WeeKLy uPDaTe.....



Wiken kali ni memang tak lekat rumah la. Sabtu gerak gi Melaka sebab ade kenduri doa selamat. Ramai gak la sedara mara balik. 1st time gak la aku balik Melaka rumah nenek tatkala bukan musim raya puasa setelah sekian lama.

*Ahli rombongan JAD yang hadir*

*Pasangan pengantin dirai*

Ahad la gi kenduri kawen Syahid kat Rawang. 3 pasan
g kawen sekaligus. Ramai gak la geng JAD turun padang ngan keta masing-masing. Atep & adek dia je datang nek Ninja 250 diorang. Dah puas melantak & jumpa pengantin, bergerak ke Sunway utk joli. Budak pompuan nak tengok wayang tpi budak2 laki nak men boling. Tapi tempat boling tu hanya leh men lepas pukul 8.30 malam. Masa tu baru pukul 4.30. Tak sanggup tunggu kitorang lepak kat Burger King.

Tapi sebab masing-masing saving, sanggup turun gi Giant kat bawah beli air pastu bawak gi Burger King utk minum. Budak pompuan nak layan citer len ngan budak laki. Kesudahannya tinggal la para laki2 single tak tengok wayang. Pastu blah awal sebab dah takde benda nak buat. Nak tunggu budak2 len termasuk Kak Shirin habis cam lambat lak.

Balik rumah budak2 ni kat Kajang pn xtau nak watpe. Terus berangkat balik Nilai. First time akau lalu highway balik Nilai. Selama ni jalan dalam je. Memang laju la bawak tapi chuak sebab angin kuat semacam. Nak terbang aku ngan Legenda ZR aku tu.Huhuhu

p/s:Time kasih & sori kepada tuan gambar. Pow sket je....

2 comments:

kyo_9 said...

huhu.. ko kenal x bini syahid??

aReLaN said...

saido->tak knal lgsg la.dia bkn bdk sklah ak cm bini musab.hahaha