Saturday, July 31, 2010

aWaRDeD!!!!!!

Just awarded 'friendly blog' by Cik Mi a.k.a. Salmi yg jauh nun di Jepun sana. Sesungguhnya aku sendiri tak tau part mana yang friendly blog aku ni. Bukan men malas lagi nk design layout lawa-lawa. Hahaha...Tapi dapat award bukan free2 la. Kena jawab soalan cepumas.

Nama samaran paling anda suka dalam hidup anda dan kenapa?
Alan, gelaran senior kat Q-Ber bagi utk aku. Kakak angkat aku start panggil aku Alan masa kat Q-Ber tapi pastu sume senior panggil aku gitu. Tapi kadang-kadang aku segan senior pompuan laen panggil aku Alan sbb sjak kecik org pggl aku Zele. Aku suka je panggilan Alan tpi xtau sebab apa. Cool kot Alan bndg ngan Zele. Tapi kat rumah pggl Along la. Nama pon anak sulong.

Boleh berikan pendapat ikhlas yang ringkas tapi padat tentang blog yang tag award ini pada anda.
Papepun, nilah review yg tulus ikhlas dari hati nurani aku yg suci murni ini ke atas blog salmi. Bagi aku design leh tahan cute cam tuan dia. Takleh puji lebih2 ni. Kalau nak dibandingkan ngan blog aku ni, memang bagai planet pluto dengan bumi la. Tengok komen brp byk pn tau dia nye blog lg fofular. Update pon makin selalu bndg ngan dulu. Dia bosan dok kt lab la tu kot. Hahaha....Dok lagi 2 tahun kat Jepun tu, ada gak yang kna tukar blog laen lak sbb terlebih post.
Cukup kot. Nak aku komen lg, sila PM ak ye. :p

Last skali, tag 6 blogger bertuah seterusnya.
1. Saido
2. Kak Ema
3. Erleen
4. Asmiza
5. Odah
6. Mangat

Korang malas buat pon takpe. Aku paham. Aku tak paksa. Korang pon busy gak. Banyak keje len nak buat.Huhuhu

3 comments:

kyo_9 said...

sorry bro.. ak memang x nah wat game award2 nih dalam blog.. kui3

ak bagitau ko dalam YM jer boleh x? kui3

salmi dharmiza said...

slamat cute yg leh thn je. hahaha. xde la nmpk bodek sgt. :p ye ah ble aku x apdet blog rs cam gle ketinggalan life korg. huhu.. blog ko pn ape kurang nye fofuler...byk je aku rs org bace. hehe.. papepon mari ganbaru sokmo. >< yoshh

aReLaN said...

saido->xksh pn.hahaha

salmi->tagai ni ganbarou.mlsnya ble pikir bab keje ni.adoi